Χρήστος Χολίδης: Στα δικαστήρια ο τραγουδιστής! Διεκδικεί 170.000 ευρώ από...

Τι συνέβη;

Χρήστος Χολίδης: Στα δικαστήρια ο τραγουδιστής! Διεκδικεί 170.000 ευρώ από...

Στα δικαστήρια θα βρίσκεται ο Χρήστος Χολίδης. Διεκδικεί 170.000 ευρώ από πρώην συνεργάτη του από αλυσίδα εστίασης.

Εν αναμονή της απόφασης του Πρωτοδικείου της Αθήνας βρίσκεται ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο δικαστικός κυκεώνας στον οποίο βρίσκεται τα δυο τελευταία χρόνια εξαιτίας χρεών, που -όπως υποστηρίζει- δεν του ανήκουν αλλά του «φορτώθηκαν» από τον άλλοτε συνεργάτη του, παραλίγο να τον οδηγήσουν και στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, με την υπόθεση να μην προχωρά αφού απορρίφθηκε η υπόθεση με διάταξη του εισαγγελέα.

Χρήστος Χολίδης: Το μωρό που έρχεται να του αλλάξει την ζωή!

Μάλιστα, στην απαλλακτική διάταξη γίνεται εκτενής αναφορά στην ουσία της υπόθεσης, με τον εισαγγελέα να καταλήγει πως δεν υπάρχει στοιχείο αναλήθειας στα όσα υποστηρίζει ο Χρηστος Χολίδης και ένας ακόμη μάρτυρας που είχε καταθέσει υπέρ του για την υπόθεση, με αποτέλεσμα να απορριφθεί η μήνυση του πρώην συνεταίρου του τραγουδιστή και να μην φτάσει ποτέ στο ακροατήριο.

«Ο Χρήστος Χωλίδης ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεών του στην δικηγορική Εταιρία Ν. Αγαπηνός & Συνεργάτες. Κατόπιν των ενεργειών μας, ο εντολέας μας δικαιώθηκε σε ποινικό επίπεδο καθώς η έγκληση των αντιδίκων του που ζήτησαν την ποινική δίωξη και καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ μάλιστα παρήλθε και η προθεσμία άσκησης προσφυγής κατά της απόρριψης της ανωτέρω έγκλησης και επομένως η ποινικές κατηγορίες κατά του Χρήστου Χωλίδη καταρρίφθηκαν οριστικά. Αναμένουμε και την δικαίωση του εντολέα μας και σε αστικό επίπεδο καθώς έχει ήδη εκδικαστεί η αγωγή μας εναντίον των αντιδίκων του» αναφέρει η δικηγορική εταιρία στο ethnos.gr.

Πηγή: ethnos.gr

Χρήστος Χολίδης: Γενέθλια για τον τραγουδιστή! Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Χρήστος Χολίδης και δεν φαντάζεστε πόσο χρονών έγινε ο τραγουδιστής!

Πάντως, η τούρτα ήταν υπερπαραγωγή και εντελώς διαφορετική απ΄ όσες έχετε δει!

Ο Χρήστος Χολίδης έσβησε τα κεράκια της τούρτας του και έγινε 40 ετών!

Ο τραγουδιστής έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στο instagram, ενώ μας έδειξε και την εντυπωσιακή τούρτα!

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! Έφτασα ως εδώ με πολλές δύσκολες στιγμές κ αναποδιές ! Κατάφερα όμως μέσα απ αυτά να γίνω ο άντρας που φανταζόμουν σα παιδί ! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας , ευχαριστώ τους δικούς μου ανθρώπους που με κάνουν χαρούμενο κ όλους αυτούς που δε τους γνωρίζω αλλα με ξέρουν μέσα απ τα τραγούδια ! Θα συνεχίσω με ψηλά το κεφάλι όπου με βγάλει ! Σας ευχαριστώ όλους γνωστούς κ αγνώστους», ήταν το μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε!