Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του Μανώλη Γλέζου! Το επισκέφθηκε στο νοσοκομείο...

Τι συζήτησαν;

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του Μανώλη Γλέζου! Το επισκέφθηκε στο νοσοκομείο...

Στο πλευρό του Μανώλη Γλέζου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Το επισκέφθηκε στο νοσοκομείο όπου και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του.

Μια πολύ θερμή συνάντηση είχε πριν από λίγο, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Μανώλη Γλέζο, προκειμένου να του συμπαρασταθεί και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

Μανώλης Γλέζος: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του! Ποια η κατάστασή του;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο ΝΙΜΤΣ, φεύγοντας από τη Βουλή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος, βλέποντας τον πρώην πρωθυπουργό, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη συζήτηση. Συγκεκριμένα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, παρότρυνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσέχει, ενώ εκτίμησε πως μπορεί τώρα να είναι δύσκολα τα πράγματα για το τόπο και για την Αριστερά, αλλά του εξέφρασε την διαίσθησή του ότι τα πράγματα στο μέλλον θα πάνε πολύ καλύτερα.

Επίσης, ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μεταφέρει την αγάπη του προς όλους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, του ευχήθηκε περαστικά και του διαβίβασε τις ευχές όλων.

Πηγή: protothema.gr

Μανώλης Γλέζος: Αυτά είναι τα νέα δεδομένα για την κατάσταση της υγείας του

Ο Μανώλης Γλέζος βρίσκεται από εχθές στο νοσοκομείο και αυτά είναι τα νέα δεδομένα για την κατάσταση της υγείας του όπως τα μετέφεραν οι γιατροί.

Ο 97χρονος, που νοσηλεύεται από εχθές στην Καρδιολογική Μονάδα του ΝΙΜΤΣ, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μαχητής - Εχθές δέχθηκε την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας ο οποίος ζήτησε και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την υγεία του.

Μανώλης Γλέζος: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του! Ποια η κατάστασή του;

Συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μαχητής ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος. Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ την περασμένη Τρίτη για προγραμματισμένο έλεγχο νευρολογικής πάθησης δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, ωστόσο ο ίδιος δεν κάμφθηκε ούτε λεπτό λόγω της πορείας που έλαβε η νοσηλεία του και η οποία συνεχίστηκε στη Μονάδα του Καρδιολογικού Τμήματος.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, ο ασθενής νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στην Καρδιολογική Μονάδα - η σταθερότητα της κατάστασης κάθε ασθενή μέσα σε μία Μονάδα όπως η Καρδιολογική ή η ΜΕΘ ή η ΜΑΦ εκτιμάται ως θετικό στοιχείο και αφήνει ένα μικρό περιθώριο αισιοδοξίας για την έκβαση της διαδρομής του.

Πάντως, έως και χθες το βράδυ ο κ. Γλέζος διατηρούσε την επαφή με το περιβάλλον μέσα στη Μονάδα. Άλλωστε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης είχε δεχθεί την επίσκεψη του υπουργού Υγείας ο οποίος ζήτησε και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την υγεία του εμβληματικού στελέχους της Αριστεράς.

Όπως εξήγησαν οι γιατροί, ο ασθενής είχε εισαχθεί για τον έλεγχο νευρολογικής πάθησης που αντιμετωπίζει, ωστόσο στη συνέχεια εκδήλωσε συμπτώματα καρδιολογικής φύσεως και κρίθηκε αναγκαίο να παρακολουθηθεί και από τους καρδιολόγους. Υπενθυμίζεται ότι ο 97χρονος έχει καρδιολογικό ιστορικό, οπότε η παραμονή του στη Μονάδα διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παροχή της αναγκαίας περίθαλψης.