Αννίτα Πάνια: Την άφησε και πήγε στην Μακρυπούλια! Αυτός είναι ο άντρας που «πάγωσε» τον Χατζηγιάννη!

Δείτε το πρόσωπό του! Μελαχρινός και γοητευτικός...

Αννίτα Πάνια: Την άφησε και πήγε στην Μακρυπούλια! Αυτός είναι ο άντρας που «πάγωσε» τον Χατζηγιάννη!

Την άφησε την Αννίτα Πάνια και πήγε στην Μακρυπούλια! Αυτός είναι ο άντρας που «πάγωσε» τον Χατζηγιάννη και δείτε το πρόσωπό του!

Το περιστατικό που θα σας αναφέρουμε συνέβη πολύ πρόσφατα αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Ιδού λοιπόν το τι ακριβώς έγινε...

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, οι μονομαχίες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μουσικό σόου του ANT1, «The Final Four».

Σε μία από αυτές εμφανίστηκε ένας παλιός γνώριμος του τηλεοπτικού κοινού, ο Παναγιώτης Ρεντετάκος, που είχε εμφανιστεί δίπλα στην Αννίτα Πάνια!

Ο ερμηνευτής βρέθηκε απέναντι από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελένη Φουρέιρα και τον Μιχάλη Κουινέλη κατορθώνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα τρία «ναι» προχωρώντας σε μια μονομαχία. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάλιστα, πάγωσε με την φωνή του, για την οποία είπε ότι μοιάζει με κρύσταλλο! Καλά δεν έκανε και πήγε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια; Δείτε το πρόσωπό του:

Παναγιώτης Ρεντετάκος στην Αννίτα Πάνια

Αννίτα Πάνια: Όλοι ξέρουν την καταγωγή της αλλά όχι το που μεγάλωσε! Θα μείνετε "παγωτό"!

Θα μείνετε "παγωτό"! Όλοι ξέρουν την καταγωγή της Αννίτας Πάνια αλλά όχι το που μεγάλωσε! Η αποκάλυψη μόνο εδώ!

Είστε έτοιμοι να μάθετε τα πάντα για την παρουσιάστρια του OPEN;

Αννίτα Πάνια: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που την έφερε κοντά με το Νίκο Καρβέλα! Δεν το ήξερε κανείς...

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές. Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας...

Ζέτα Μακρυπούλια: Πριν τον Χατζηγιάννη δεν ήταν μόνο ο Ρέμος! Με αυτόν είχε σχέση και δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτή...

Πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν ήταν μόνο ο Αντώνης Ρέμος στην ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια. Με αυτό τον άντρα είχε σχέση και δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτή.

Η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια είναι με τον Μιχάλη, δεν έχει μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ωστόσο, στην ζωή της δεν ήταν μόνο ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο ήταν μαζί πολλά χρόνια πριν πάρουν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλο, ο οποίος πλέον εργάζεται στον Ολυμπιακό, ενώ τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ.

Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

Ζέτα Μακρυπούλια πρώην σύντροφος