Νέο ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ταιριάζουν πολύ!

Νέο ζευγάρι

Έσκασε σαν "βόμβα" η είδηση γι' αυτό το νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Είναι και οι δύο ηθοποιοί και είναι... πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret, αυτός ο αγαπημένος ηθοποιός έβαλε νέο κεφάλαιο στη ζωή του και βρίσκεται σε σχέση με μία πανέμορφη ηθοποιό!

Είναι επίσημο! Διαζύγιο για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz!

Ο λόγος για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και την Ελένη Σπετσιώτη. Η Ελένη είναι θεατρολόγος ενώ αποτελεί και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, «Μέρα 25», του οποίου ο γνωστός ηθοποιός είναι βουλευτής.

Οι δυο τους φροντίζουν να είναι εξαιρετικά διακριτικοί και δεν αφήνουν τη σχέση τους να βγει στη δημοσιότητα ωστόσο ο έρωτάς του δεν κρύβεται σε καμία περίπτωση. Η Ελένη Σπετσιώτη είναι μάλιστα και μάνατζερ του Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Κλέων Γρηγοριάδης ζευγάρι
γρηγοριάδης μέρα25 σχέση

Είχε την πιο όμορφη γυναίκα και τη χώρισε! Αυτή είναι η καινούργια σύντροφός του!

Είναι ένας από τους ωραιότερους ηθοποιούς και είχε στη ζωή του την πιο όμορφη γυναίκα. Μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο, αυτή είναι η καινούργια του σύντροφος.

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ο γάμος τους κράτησε για χρόνια αλλά είχε άδοξο τέλος με τις δύο μεριές να ισχυρίζονται άσχημα πράγματα σχετικά με το πως προέκυψε το διαζύγιό τους.

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει δημόσια ότι βρίσκεται σε σχέση με... δύο γυναίκες!

Ο λόγος για τον Bradd Pitt, ο οποίος μετά το χωρισμό του με την Anjelina Jolie, έχει μία νέα σύντροφο στη ζωή του, η οποία ωστόσο δε θυμίζει σε τίποτα την καλλονή ηθοποιό.

Η σύντροφος του Bradd Pitt, Alia Shawkat είναι κι αυτή ηθοποιός και το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε κοινή έξοδο σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Brad Pitt Anjelina JolieBradd Pitt νέα σύντροφοςbrad pitt διαζύγιο

Αποκλειστικό: Φλογερό ειδύλλιο για γιο πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή με αγγελάκι της Victoria’s Secret!

Φλογερό το αποκλειστικό του youweekly.gr όπως ακριβώς και το ειδύλλιο μεταξύ γιου πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή με αγγελάκι της Victoria’s Secret!

Στο Vanda's Blog θα σας μεταφέρω μια είδηση που δεν έχει γράψει κανείς για εναν έρωτα που αν εξελιχθεί και δημοσιοποιηθεί θα πάρουν φωτιά τα πηγαδάκια της showbiz εσωτερικόυ και εξωτερικού.

Είναι γόης, το όνομα του συζητιέται παντού και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει πέσει με το βλέμμα του!

Γνωρίστηκαν απο κοινές παρέες και το μελαχρινό μοντέλο έπαθε αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά!

Όπως μου ανέφερε έγκυρη πηγή μου εκείνη τον πολιορκεί πολύ στενά αλλά εκείνος... με άλλη βγαίνει ενώ άλλη τον θέλει! Είναι πολύ απασχολημένος και επικεντρωμένος στη επιτυχία της επαγγελματικής του καριέρας αυτή τη στιγμή κι ετσι μπορεί να διαθέσει συγκεκριμένο χρόνο για τα μάτια της!

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μετά από 3 χωρισμούς είναι και πάλι μαζί!

Όπως καταλαβαίνετε ονόματα δεν λεω οικογένειες δεν θίγω αλλέ... θα έρθει Ελλάδα τώρα κοντά για λίγο διάστημα!

Αναρωτιέμαι ο γυναικείος πληθυσμός θα μπορέσει να το διαχειριστεί ή θα θρηνήσουμε πάλι θύματα στο πέρασμα του όπως συμβαίνει κάθε φορά;