Βασίλης Σπανούλης: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για την Χοψονίδου! «Την ακουμπάς και σου...»

Και όμως το είπε και μάλιστα on camera!

Βασίλης Σπανούλης: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για την Χοψονίδου! «Την ακουμπάς και σου...»

Ο Βασίλης Σπανούλης και η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για την Χοψονίδου! «Την ακουμπάς και σου...» είπε μεταξύ άλλων!

Ήταν σχεδόν έναν χρόνο πριν όταν η αδερφή της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη, Βαλέρια Χοψονίδου, άνοιξε το νέο της κατάστημα ρούχων στη Γλυφάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην εκπομπή «Ooh la la» όπου ανέφερε αρχικά: «Πάντα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την Βαλέρια στην προσπάθεια που κάνει. Θέλω να της δώσω συγχαρητήρια γιατί ξέρω με πόσο κόπο έφτιαξε αυτό το μαγαζί και αυτά τα ρούχα».

Ολυμπία Χοψονίδου: «Ψάχνω την κόρη μου...»! Τι συνέβη στο σπίτι της;

Όσον αφορά το αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος κι αν προλαβαίνει να ξεκουραστεί, είπε: «Το βράδυ. Χαμός. Από την μία μπορεί να κουραζόμαστε καμία φορά, αλλά από την άλλη είναι ευλογία. Προσπαθούμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή τώρα που είναι μικρά, γιατί όταν μεγαλώσουν δεν θα τα ζήσουμε όπως τώρα».

Ο Σπανούλης ρωτήθηκε το αν θέλει κάποιο από τα παιδιά του να ακολουθήσει τη δική του πορεία: «Τι να πω; Μακάρι να τον ακολουθήσουν! Εγώ δεν θα πιέσω κανέναν. Το θέμα είναι να αγαπήσει αυτό που κάνεις, οπότε αν το αγαπήσουν, γιατί όχι; Στηρίζουν τον μπαμπά τους τα παιδιά μου»!

Αναφορικά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει έκτο παιδί, είπε: «Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και σου πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις (γέλια)». Τελικά, επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω!

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Έκαναν το σαλόνι του σπιτιού τους... γήπεδο! Τα παιχνίδι με τα παιδιά τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έκαναν το σαλόνι του σπιτιού τους... γήπεδο! Μας έδειξαν τα παιδιά τους και τα παιχνίδια μαζί τους!

Ο γνωστός αθλητής και η καλλονή σύζυγος του έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με πέντε παιδιά και μάλιστα σύντομα θα μεγαλώσει η οικογένειά τους κατά ένα μέλος ακόμη, αφού η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει τον 6ο καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σπανούλη.

Η όμορφη Ολυμπία είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories εικόνες από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου ο σύζυγος της παίζει με τις δυο κόρες του και στην συνέχεια μετατρέπεται σε γήπεδο αφού ο μεγάλος τους γιος αποφασίζει να παίξει μπάλα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια υπέροχη μανούλα, όπως και ο Σπανούλης καταπληκτικός πατέρας, και κάθε φορά που βλέπουμε τέτοιες εικόνες αναρωτιόμαστε πως τα κουμαντάρει όλα αυτά!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης παιδιά

Σπανούλης γιος Χοψονίδου

Χοψονίδου Σπανούλης σαλόνι σπίτι

Χοψονίδου γιος

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλη Σπανούλης: Η φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους! Μαζί με τις κόρες τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Βασίλη Σπανούλη, μαζί με τις κόρες τους, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους!

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, καθώς περιμένουν το 6ο παιδάκι τους και η οικογένειά τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, εχθές το βράδυ θέλησε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories.

Οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες από το σαλόνι του σπιτιού τους και απεικονίζονταν ο Βασίλη Σπανούλης με τις δυο κόρες του σε τρυφερές στιγμές! Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία από τα παλιά που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αδερφή της που μαρτύρησε το «μυστικό» της!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Βασίλης Σπανούλης κόρες Ολυμπία Χοψονίδου