Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Μάλλον δεν τις είδε πριν τις ανεβάσει!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Αναμενόμενο η Τατιάνα Στεφανίδου να έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Η παρουσιάστρια, είναι από τις πιο κομψές της ελληνικής τηλεόρασης! Κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ και η πιο πρόσφατη δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε μαύρο φόρεμα με μαύρο καλσόν και έκανε την διαφορά με φούξια γόβες και σακάκι.

Ωστόσο, εκεί που ετοιμαζόταν και ανέβασε φωτογραφία από το δωμάτιο - ντουλάπα της, εμείς παρατηρήσαμε τις κορνίζες που έχει από πίσω! Προσωπικές στιγμές, σκίτσα και πολλά, πολλά πτυχία είναι καρφωμένα στον τοίχο! Αυτό το πρόσωπο της Τατιάνας, σίγουρα δεν το είχαμε δει! Μπράβο της γιατί αν και σπουδαγμένη, δεν έχει έπαρση! Ιδού:

Τατιάνα Στεφανίδου: Το κρεβάτι στο σπίτι της είναι γκρι και τεράστιο! Μοιάζει με βασιλικό!

Τατιάνα Στεφανίδου: Άνοιξε το γραφείο του σπιτιού της! Άμα είχες αυτή την λευκή πολυθρόνα δεν θα σηκωνόσουν από πάνω της!

Μας άνοιξε το γραφείο του σπιτιού της η Τατιάνα Στεφανίδου. Άμα είχε και εσύ αυτή την λευκή πολυθρόνα δεν θα σηκωνόσουν από πάνω της ούτε λεπτό.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ λατρεύει την μόδα και πάντα κάνει σικ επιλογές τόσο στις εμφανίσεις της, αλλά και στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου του σπιτιού της.

Πριν λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία της, όπου χαλάρωσε στο σπίτι της, καθισμένη στην εντυπωσιακή λευκή πολυθρόνα της.

Τατιάνα Στεφανίδου: Αδιανόητο! Βγήκε στη φόρα η καταγωγή της και... αυτή είναι η αλήθεια που λίγοι γνώριζαν! Είναι από...

Πίσω της, φαινόταν το επίσης εντυπωσιακό γραφείο που έχει, όπου εργάζεται τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι γραφείο

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας! Είναι σχεδόν άδειο...

Το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας, Τατιάνας Στεφανίδου, είναι σχεδόν άδειο! Αυτό είναι και κυκλοφόρησε βίντεο από μέσα!

Φυσικά, αναφερόμαστε στο καμαρίνι της στο κανάλι ΣΚΑΙ στο οποίο και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας της, τα Σαββατοκύριακα πλέον, αφού η εκπομπή της μεταφέρθηκε από την καθημερινή ζώνη!

Η ίδια, που είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ξεκλέψαμε κάποιες ματιές!

Δεν του έχει πολλά πράγματα μέσα σε αντίθεση με το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη που πνίγεται από ρούχα και παπούτσια!

Δείτε το βίντεο: