Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το «κουραστικό» κάνει ο Χατζηγιάννης! Καμία γυναίκα δεν το αντέχει...

Το αποκάλυψε on air!

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το «κουραστικό» κάνει ο Χατζηγιάννης! Καμία γυναίκα δεν το αντέχει...

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ποιο είναι αυτό το «κουραστικό» που κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και δεν το αντέχει καμία γυναίκα!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και το δείχνει, καμιά φορά όμως όπως όλα τα ζευγάρια δεν μπορούν να αφήσουν στην άκρη τους μικροκαυγάδες τους!

Ζέτα Μακρυπούλια: Πριν τον Χατζηγιάννη δεν ήταν μόνο ο Ρέμος! Με αυτόν είχε σχέση και δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτή...

Έτσι, η Ζέτα Μακρυπούλια, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ποιο είναι το ελάττωμα που έχει ο γνωστός τραγουδιστής και δεν το αντέχει καθόλου!

«Αυτό γίνεται τόσο αβίαστα Και ωραία που δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε εκείνος. Πάντα είχαμε προτάσεις να κάνουμε κάτι μαζί και πάντα λέγαμε όχι ίσως γιατί είχαμε και τη φοβία του τι θα πει ο κόσμος. Τώρα με κάποιο τρόπο και χωρίς να το συνεννοηθούμε και πολύ είπαμε να το κάνουμε…. Είναι και μια σχέση που μετράει εννιά χρόνια. Τι να πούμε και τι να κρύψουμε…» είπε η γνωστή παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Δεν έχει ελαττώματα που μπορεί να με τρελάνουν. Έχει στιγμές που αφαιρείται ξαφνικά και το μυαλό του μπορεί να πάει αλλού και κλείνεται στον εαυτό του. Το καταλαβαίνω όμως γιατί μου συμβαίνει κι εμένα. Έχουμε αρκετά κοινά. Είναι λίγο ακατάστατος κάποιες φορές αλλά το έχουμε λύσει κι αυτό. Για μένα ήταν λίγο θέμα το ότι έγινε vegan. Είναι λίγο κουραστικό».

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο αγαπημένος της Μακρυπούλια έχει άσπρα μαλλιά αλλά είναι πολύ μικρός! Η ηλικία του...

Ο αγαπημένος της Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει άσπρα μαλλιά αλλά είναι πολύ μικρός! Η ηλικία του δεν είναι σίγουρα αυτή που νομίζετε!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι Ελληνοκύπριος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης.

Η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια. Είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London) με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων. Κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις πλατινένιους δίσκους: «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» (1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων».

Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις», αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε φούστα που γυάλιζε από... χιλιόμετρα! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε «κολλήσει» τα μάτια του πάνω της!

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Αγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος. Όσο για την ηλικία του; Γεννήθηκε στη Λευκωσία, 5 Νοεμβρίου 1979 δηλαδή είναι 40 χρονών! Πάντως είναι πολύ μικρός για τόσο μεγάλη καριέρα!