Πασίγνωστη ηθοποιός με μελανιές και μαυρισμένο μάτι! Η εικόνα της σοκάρει...

Το πρόσωπό της είναι παραμορφωμένο!

Πασίγνωστη ηθοποιός με μελανιές και μαυρισμένο μάτι! Η εικόνα της σοκάρει...

Εμφανίστηκε με μελανιές στο πρόσωπο και μαυρισμένο μάτι αυτή πασίγνωστη ηθοποιός. Η εικόνα της, χωρίς αμφιβολία, σοκάρει...

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της και μία πανέμορφη γυναίκα. Στην τελευταία της δημοσίευση ωστόσο, το πρόσωπό της ήταν αλλοιωμένο, γεμάτο μώλωπες.

Θρήνος! Πέθανε ηθοποιός από κορυφαία σειρά!

Ο λόγος για τη Susan Sarandon, η οποία σε δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τι της συνέβη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο.

Susan Sarandon ατύχημα
Ηθοποιός ατύχημα

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει: «Θα έκανα ευθανασία στον εαυτό μου...»

Σοκάρει με τη δήλωσή της αυτή η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! «Θα έκανα ευθανασία στον εαυτό μου...».

Μία από τις ηθοποιούς που έχει απασχολήσει όσο λίγες την κοινή γνώμη, παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την επιθυμία της να "φύγει" νωρίς.

Σοκάρει πασίγνωστη ηθοποιός! «Έχω να βγω ραντεβού εδώ και...»

Ο λόγος για τη Μίνα Ορφανού, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στο γεγονός πως εάν μπορούσε θα έκανε μέχρι και ευθανασία στον εαυτό της.

«Και αύριο να φύγω είμαι χορτάτη, δεν θέλω να φύγω σε μεγάλη ηλικία. Άλλα παιδιά δεν πρόλαβαν καν να βγουν και έφυγαν… Εγώ, τουλάχιστον, είμαι στα 38 μου. Είμαι υπέρ του εαυτού μου, εάν δηλαδή έβγαινε κάτι νόμιμο θα το έκανα. Όπως θα έκανα, φυσικά, ευθανασία».

Ενώ συνέχισε: «Την ορμονοθεραπεία την βίωσα όπως την βιώνουν οι περισσότερες τρανσέξουαλ. Παίρναμε χάπια με τις κούτες που έλεγε η μία στην άλλη χωρίς να πάμε να πάμε να συμβουλευτούμε έναν γιατρό».

Σχετικά με το GNTM, η Μίνα Ορφανού έριξε τα δικά της "καρφιά": «Στο GNTM υπάρχει πολύ κατινιά. Next Top Κατίνα κανονικά, όχι Model. Εγώ βλέπω κατιναριό και όχι μοντέλα. Θες στόφα, θες αέρα για να πλασάρεις ένα ρούχο. Γιατί, δηλαδή, να πάω εγώ να πάρω ένα ρούχο που θα έχω δει να φοράει μια κατίνα στη διαφήμιση»;

Μίνα Ορφανού