Τέρενς Κουίκ: Απαντάει δημόσια στις δηλώσεις της Έμης Λιβανίου για τη συνεργασία τους!

Το μήνυμα όλο νόημα!

Τέρενς Κουίκ: Απαντάει δημόσια στις δηλώσεις της Έμης Λιβανίου για τη συνεργασία τους!

Ο Τέρενς Κουίκ δε διστάζει και απαντάει δημόσια σε όλες τις δηλώσεις της Έμης Λιβανίου που έγιναν σχετικά με τη συνεργασία τους!

Ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να πάρει θέση για όσα είπε η Έμη Λιβανίου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Τέρενς Κουίκ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γιο και την κόρη του στο γήπεδο -Τι λέτε του μοιάζουν; (Photo)

Συγκεκριμένα, η πρώην συνεργάτιδα του Τέρενς Κουίκ είπε: «Ο Τέρενς Κουίκ είναι ένας μεγάλος δάσκαλος για μένα, πολύ αγαπημένος στο μυαλό μου κι επειδή ξέρω ότι θα σκέφτεσαι μια, δυο, τρεις άσχημες στιγμές, τις έχω πλήρως αποβάλει».

Με τη σειρά του λοιπόν ο δημοσιογράφος θέλησε να την ευχαριστήσει για τα όμορφα λόγια της, και με μία δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

«Έμη Λιβανίου. Η συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» της Σίσης Χρηστίδου στο @opentvgr και τα τόσα όμορφα λόγια της για μένα, με γύρισαν στα παραγωγικά χρόνια της συνεργασίας μας. Έμη σε ευχαριστώ. Βεβαίως και πετάμε στην άκρη στιγμές εντάσεων και κρατάμε όλα τα συναρπαστικά που ζήσαμε στο στούντιο και στα οδοιπορικά μας. Άκοπα κι αμοντάριστα, σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μέση Ανατολή, Αφρική, Αμερική, Ευρώπη, και δεν ξεχνώ την Κωνσταντινούπολη με το εκπληκτικό ντοκυμαντέρ που γυρίσαμε στην Αγιά Σοφιά και μάλιστα “παράνομα”, γιατί αρνήθηκαν να μας δώσουν άδεια! Θυμάσαι; Αν, όπως είπες, ήμουν για σένα καλός δάσκαλος, τότε πρέπει να συμπληρώσω ότι ήσουν ένα σφουγγάρι μάθησης και μιά απίστευτα εργατική συνεργάτης/συνεταιράκι σε μια πρωινή τρίωρη εκπομπή που προσωπικά πιστεύω ότι πολλές ενότητές της έγιναν σχολή για πολλά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Φιλιά στα καμάρια σου Κωνσταντίνο και Αλεξάνδρα. Μετά τη ζέστη οικογενειακή βραδυά που περάσαμε σπίτι σου, ετοιμάσου για την επόμενη!».

Η Έμη Λιβανίου δεν παρέλειψε να απαντήσει στο υπέροχο μήνυμα που έλαβε: «Αγαπημένε μου Τέρενς θυμάμαι τα πάντα! Τα ταξίδια μας σε όλο τον κόσμο! Ελλάδα και εξωτερικό άκοπα και αμοντάριστα. Ήσουν μεγάλος Δασκαλος! Σπουδαίος Δημοσιογραφος. Με συγκινούν τα λόγια σου! Σκέφτομαι με νοσταλγία την εκπομπή.. ήσουν ο πρώτος εργάτης! Εγώ ακολουθούσα και ρουφούσα! Την εμπειρία και τη γνώση σου! Σε ευχαριστώ και σας περιμένω να σας μαγειρέψω! Με αγάπη πολύ».

Έμη Λιβανίου σχόλιο

Τραγικές ώρες για τον Τέρενς Κουίκ! Ο θάνατος που τον τσάκισε και η σπαρακτική ανάρτηση...

Δύσκολες ώρες για τον υφυπουργό εξωτερικών.

Ο Τέρενς Κουίκ πενθεί για την απώλεια της πεθεράς του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου. διαβάστε παρακάτω...

Αποκλείεται! Δεν φαντάζεστε ποια παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της ως γραμματέας του Τέρενς Κουικ!

«Σπουδαία μάνα, περήφανη γυναίκα. Η Παναγιά θα σε έχει δίπλα της. Κάνε όλους να χαμογελάνε εκεί πάνω με το χιούμορ σου. Κρατώ στα μάτια μου τη τελευταία σου λέξη για μένα που διάβασα στο στόμα σου. Σ’ αγαπώ. Καλό ταξίδι Ολυμπία…», έγραψε στο Twiter.