Κατερίνα Δαλάκα: Αυτό είναι το σπίτι που μένει με τον Φιντιρίκο! Έχει αέρα από... Survivor!

Γεμάτο μπεζ και καφέ αποχρώσεις!

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτό είναι το σπίτι που μένει με τον Φιντιρίκο! Έχει αέρα από... Survivor!

Αυτό είναι το σπίτι που μένει η Κατερίνα Δαλάκα με τον Φιντιρίκο! Έχει αέρα από... Survivor και θα τρελαθείτε μόλις το δείτε!

Όπως ήδη από χτες σας γράψαμε, το ζευγάρι πλέον συγκατοικεί στο Πανόραμα Βούλας. Εμείς, τρυπώσαμε στο Instagram του Δημήτρη Φιντιρίκου και εντοπίσαμε το σπίτι που μοιράζεται πλέον με την Κατερίνα Δαλάκα.

Όπως θα δείτε, είναι αρκετά μεγάλο, άνετο και διακοσμημένο με μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Μάλιστα, η θέα του θυμίζει Survivor αφού από το μπαλκόνι Κατερίνα και Δημήτρης βλέπουν το πέλαγος. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Δαλάκα: Ερωτευμένη μετά το Survivor! Ποιος της "έκλεψε" την καρδιά; (Βίντεο)

Κατερίνα Δαλάκα: Ολοκληρώθηκε μετά το Survivor! Ο Δημήτρης Φιντιρίκος της ζήτησε να...

H Κατερίνα Δαλάκα ολοκληρώθηκε μετά το Survivor! Ο Δημήτρης Φιντιρίκος της ζήτησε να... δεν πάει το μυαλό σας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife και την Κορύνα Μανταγάρη, το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει στο επόμενο στάδιο τη σχέση του!

Η αθλήτρια του στίβου και ο 32χρονος επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life,από το φιλικό περιβάλλον, πήραν την απόφαση να δοκιμάσουν τη σχέση τους μέσω της συγκατοίκησης και έτσι να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους!

Κατερίνα Δαλάκα: Πιο «φέτες» από ποτέ μετά το Survivor! Το στενό κολάν τα έδειξε όλα...

Εμείς να ευχηθούμε, ότι καλύτερο στο ζευγάρι!

Κατερίνα Δαλάκα: Γεμάτα σημάδια τα πόδια της μετά το Survivor! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο...

Γεμάτα σημάδια τα πόδια της Κατερίνας Δαλάκα μετά το Survivor! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, πήγαν στην Athens Xclusive Designers Week, και παρακολούθησαν από τις πρώτες σειρές το fashion show της Kathy Heyndels.

Ο ίδιος, δεν ξεκόλλαγε από πάνω της και η Κατερίνα Δαλάκα τον κοίταγε και έλιωνε! Όμως, αν και η Κατερίνα Δαλάκα, ήταν συγκλονιστικά ντυμένοι, όλοι κοίταγαν τα πόδια της! Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες, τα πόδια της Κατερίνας Δαλάκα, είναι γεμάτα σημάδια από το Survivor, και μάλιστα τα εν λόγω χτυπήματα δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ! Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες:

Survivor: Ποια Κατερίνα Δαλάκα; Σε αυτό το πρόσωπο δίνουν 500.000 ευρώ για να μπει για δεύτερη φορά!

Η Κατερίνα Δαλάκα με σημάδια στα πόδια της μετά το SurvivorΔαλακα πόδια σημάδια SurvivorΚατερίνα Δαλάκα σύντροφος Κατερίνα Δαλάκα Φιντιρίκος Survivor