Κατερίνα Καινούργιου: «Τρελάθηκε» με το τηλεφώνημα! Άκουσε στον αέρα την φωνή της...

«Κάγκελο» η Καινούργιου!

Κατερίνα Καινούργιου: «Τρελάθηκε» με το τηλεφώνημα! Άκουσε στον αέρα την φωνή της...

«Τρελάθηκε» με το τηλεφώνημα η Κατερίνα Καινούργιου και άκουσε στον αέρα την φωνή της... Δεν πάει το μυαλό σας!

Η παρουσιάστρια, έχει σήμερα την γιορτή της και δέχτηκε μια απίθανη έκπληξη! Εκει που προχώρησε στην ροή της εκπομπής της, ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Η φωνή που άκουσε από την άλλη γραμμή, ήταν τόσο χαρακτηριστική που δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Κατερίνα Καινούργιου: Θα πάθεις «εγκεφαλικό» με την έκπληξη που ετοίμασε για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη! Δείτε την φωτογραφία...

Η Κατερίνα Καινούργιου, δέχτηκε ευχές από την μαμά της on air! «Μανούλα μου, εσύ είσαι; Δεν το πιστεύω! Μου είσαι λίγο κρυωμένη»; είπε η Κατερίνα και όλοι στο Ευτυχείτε έμειναν κάγκελο! Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Κατερίνα Καινούργιου: "Έχασε" την μιλιά της με αυτό που άκουσε! Η απιστία που έφερε την "παγωμάρα" στο πλατό!

"Έχασε" την μιλιά της η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή της με αυτό που άκουσε. Η απιστία που έφερε την "παγωμάρα" στο πλατό.

Στα καθιερωμένα διλήμματα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια έμεινε "κόκκαλο" με την εξομολόγηση της γυναίκας που είχε την άλλη γραμμή.

Η 34χρονη Ελπίδα είναι παντρεμένη από τα 21 της και έχει τρία παιδιά. Ο γάμος της έγινε από την οικογένεια της για καθαρά οικονομικούς λόγους με προξενιό. Τον τελευταίο καιρό γνώρισε έναν άντρα ο οποίος είναι παντρεμένος και θέλει να χωρίσει εκείνος για να είναι μαζί.

Κατερίνα Καινούργιου: Το συμβάν στο γάμο που την «πάγωσε»! Η αποκάλυψη που έφερε το σοκ!