Αντίνοος Αλμπάνης: Εξομολόγηση σοκ! «Χρειάστηκε να διακόψω στα μισά τις παραστάσεις»

Τα λόγια του προκαλούν ανατριχίλα!

Αντίνοος Αλμπάνης: Εξομολόγηση σοκ! «Χρειάστηκε να διακόψω στα μισά τις παραστάσεις»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης προχώρησε σε μία εξομολόγηση σοκ για την ασθένειά του! «Χρειάστηκε να διακόψω στα μισά τις παραστάσεις»!

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ασθένειά του και πώς αυτή τον επηρέασε στη δουλειά του.

Αντίνοος Αλμπάνης: Χαμογελά ξανά μετά τον καρκίνο! Το μήνυμα αισιοδοξίας...

Έτσι μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε:

«Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες. Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο. Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπα ότι πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος.

Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική, ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο».

Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την μάχη με τον καρκίνο - «Δεν θα με ξαναρίξεις κάτω»!

Ένα συγκινητικό μήνυμα μετά την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έστειλα ο Αντίνοος Αλμπάνης. «Δεν θα με ξαναρίξεις κάτω», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο ηθοποιός, με μια ανάρτηση του το καλοκαίρι αποκάλυψε πως πως κάνει χημειοθεραπείες, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο και μας ξάφνιασε όλους.

Σήμερα, μετά από δύσκολους μήνες μπορεί και χαμογελά, καθώς βγήκε νικητής και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, με μια φωτογραφία του που τραβήχτηκε 3 μήνες.

«i get knocked down, but I get up again you are never gonna keep me down» - «Με κλώτσησαν και έπεσα κάτω,. αλλά σηκώθηκα ξανά και ποτέ δεν θα με ξαναρίξεις κάτω», έγραψε.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος