Ανθή Βούλγαρη: Ευχάριστα νέα μετά τον όγκο στον εγκέφαλο! Η ανακοίνωσή της...

Χαμογελάει ξανά!

Ανθή Βούλγαρη: Ευχάριστα νέα μετά τον όγκο στον εγκέφαλο! Η ανακοίνωσή της...

Ευχάριστα νέα για την Ανθή Βούλγαρη μετά τον όγκο στον εγκέφαλο! Η ανακοίνωσή της μας άφησε άφωνους!

Η ίδια, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε την καλεσμένη της και η παρουσιάστρια είπε ότι θα είναι η κουμπάρα στον γάμο της που θα γίνει σύντομα.

Η Ανθή Βούλγαρη μάλιστα, παλαιότερα είχε αναφέρει για τον γάμο της: «είμαι παραδοσιακή και θέλω όταν παντρευτώ να φορέσω νυφικό, να γίνει σε εκκλησία και όλα όσα θεωρούνται... μπανάλ για την εποχή μας.

Ανθή Βούλγαρη: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφο της στο σπίτι τους και αποκαλύπτουν... Πώς αντιμετώπισαν το πρόβλημα υγείας της;

Ιδανικά, θέλω να έχω και κλαρίνα και να γλεντάμε μέχρι το πρωί.». Εμείς να της ευχηθούμε, ό,τι καλύτερο!

Έκτος Open tv η Ανθή Βουλγάρη; Όλη η αλήθεια....

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Ανθή Βούλγαρη είναι εκτός Open tv και στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω όλο το ρεπορτάζ!

Η δημοσιογράφος, απουσιάζει εδώ και 2 μέρες από την εκπομπή του καναλιού Ώρα Ελλάδος 7 και τα σενάρια δεν έχουν τελειωμό! Η Ανθή Βούλγαρη μάλιστα, εθεάθη στην Κύθνο με τον αγαπημένο της, πιο ερωτευμένη από ποτέ.....

Τι ισχύει τελικά όμως με την δημοσιογράφο και το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη; Η αλήθεια είναι ότι η Ανθή Βούλγαρη, είναι από τις λίγες δημοσιογράφους που παρέμειναν στο δυναμικό του καναλιού, όταν άλλαξε η διοίκηση και από Epsilon έγινε Open tv!

Ο Ιβάν, φημίζεται για τις συμφωνίες του και ποτέ δεν θα είχε στο δυναμικό του ένα πρόσωπο που ο ίδιος, δεν πίστευε ότι του κάνει. Ωστόσο, είναι γεγονός πως η απουσία της Ανθής δύο συνεχόμενες ημέρες έχει προκαλέσει αίσθηση. Πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι η Ανθή πήρε κάποιες μέρες άδεια για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει σύντομα... Οτιδήποτε άλλο περί αντικατάστασής της δεν ισχύει!