Πασίγνωστος ηθοποιός "δικάζει" τη Μαρία Μπεκατώρου! «Ήμουν το στήριγμα της όσο ήταν στο Τηλέ Άστυ κι εκείνη...»

Τα είπε όλα!

Πασίγνωστος ηθοποιός

Δε διστάζει και "δικάζει" την Μαρία Μπεκατώρου αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός! «Ήμουν το στήριγμα της όσο ήταν στο Τηλέ Άστυ κι εκείνη...».

Το παράπονό του θέλησε να εκφράσει αυτός ο αγαπημένος ηθοποιός για τη γνωστή παρουσιάστρια, σχολιάζοντας πως όσο καιρό εκείνη ήταν στο Τηλέ Άστυ τη στήριζε ενώ στη συνέχεια που έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, τον ξέχασε τελείως.

Μαρία Μπεκατώρου: Σε πελάγη ευτυχίας! Θα το ανακοινώσει στον ΑΝΤ1...

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο που έχει από τη Μαρία Μπεκατώρου.

«Η Μαρία Μπεκατώρου που κάποτε ήμουν στήριγμά της στο Τηλέ Άστυ δεν κάνει τέτοιου τύπου εκπομπές που να με φωνάζει καλεσμένο. Αλλά όταν έκανε δεν με φώναζε. Εκεί έχω ένα παραπονάκι, της το έχω πει. Μου είχε πει ότι δεν μπορούσε. Πώς μπορούν όλοι οι άλλοι»;

Μαρία Μπεκατώρου: «Νόμιζα πως βρήκα όγκο στο στήθος μου...» Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Συγκλόνισε η Μαρία Μπεκατώρου με τα όσα είπε: «Νόμιζα πως βρήκα όγκο στο στήθος μου...» ανέφερε και αποκάλυψε τι συνέβη με την παρουσιάστρια!

Η ίδια, μίλησε στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ένα πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε ξαφνικά.

«Λίγο πριν παντρέψω την Υβόννη με τον Αντώνη νόμιζα ότι βρήκα έναν όγκο στο στήθος μου» είπε και η Φαίη πάγωσε κανονικά! «Έκανα εξετάσεις ρουτίνας και είπα στην Υβόννη πως ό,τι και αν συμβεί θα την παντρέψω κανονικά» αποκάλυψε στην παρουσιάστρια.

«Τέλος καλό, όλα καλά ευτυχώς» είπε κλείνοντας η Μαρία.