Δανάη Μπάρκα: Πέταξε "βόμβα" για τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με τη μαμά της! Πού θα τις δούμε;

Αχτύπητο δίδυμο!

Δανάη Μπάρκα: Πέταξε

Πέταξε "βόμβα" μεγατόνων η Δανάη Μπάρκα για πιθανή τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με τη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου! Πού θα τις δούμε μαζί;

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» και έκανε μία μικρή αποκάλυψη σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον!

Δανάη Μπάρκα: Ξεσπάει δημόσια! «Τι έχετε μέσα στο κεφάλι σας»;

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως θα μπορούσε να λάβει μέρος μαζί με τη μαμά της στην εκπομπή «Globetrotters»!

«Αν πηγαίναμε στο Globetrotters με τη μάνα μου, ίσως θα είχαμε ανακαλύψει άλλους πλανήτες. Δεν θα το αντέχατε, ούτε εσείς, ούτε εμείς. Θα γελάγαμε πάρα πολύ» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Από τη μεριά της, η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε: «Εγώ σίγουρα θα ψαχνόμουν στο Globetrotters. Όλα θα γίνουν, όταν θα γίνουν και στη σωστή στιγμή. Αν γίνει κάτι που να έχει ενδιαφέρον σίγουρα θα μας δείτε».

Δανάη Μπάρκα: Αδιανόητο τρολάρισμα στην Βίκυ Σταυροπούλου για τα φιλιά σε Τσουρό και Κόνσολο!

Αδιανόητο τρολάριασμα από τη Δανάη Μπάρκα στην μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου για τα φιλιά στο στόμα σε Κώστα Τσουρό και Μαρίνο Κόνσολο!

Η γνωστή ηθοποιός πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί καλεσμένη στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού και εκεί φίλησε τον συνεργάτης, Κώστα Τσουρό, ενώ λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε ένα βίντεο, όπου φιλάει στο στόμα και τον Μαρίνο Κόνσολο!

Η ηθοποιός, Δανάη Μπάρκα έχει άψογη σχέση με την μητέρα της και συνεχώς πειράζει η μία την άλλη.

Έτσι, αυτήν την φορά η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο, όπου τρολάρει την μητέρα της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Παιδιά φυλαχτείτεεε!! Περνάει και στο διάβα της όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει. Οι πρώτοι 500 που θα πάρουν εισιτήριο για το Αλίκη, κερδίζουν ένα φιλί στο στόμα απ την πρωταγωνίστρια. Go on mom».

Φυσικά, η Βίκυ Σταυροπούλου αναδημοσίευσε την φωτογραφία και απάντησε χιουμοριστικά πως είναι για τις ανάγκες της δουλειάς της.

Δείτε τα σχετικά στιγμότυπα:

Δανάη Μπάρκα: Αδιανόητο τρολάρισμα στην Βίκυ Σταυροπούλου για τα φιλιά σε Τσουρό και Κόνσολο!

Δανάη Μπάρκα: Αδιανόητο τρολάρισμα στην Βίκυ Σταυροπούλου για τα φιλιά σε Τσουρό και Κόνσολο!