Σάσα Σταμάτη: Μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της! «Είναι επικίνδυνο...»

Εξομολόγηση - σοκ!

Σάσα Σταμάτη: Μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της! «Είναι επικίνδυνο...»

Μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά η Σάσα Σταμάτη, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της. «Είναι επικίνδυνο...»!

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση με τους γονείς της αλλά και στο πρόβλημα υγείας που βιώνει ο πατέρας της.

Σάσα Σταμάτη: Στη δίωξη πριν από λίγα λεπτά! Τι συνέβη;

Με αφορμή τις ευχές που έστειλε στη μητέρα της για την ονομαστική της εορτή, η Σάσα Σταμάτη αποφάσισε να μιλήσει για τον πατέρα της και για το πρόβλημά του.

«Γιορτάζει η μανούλα μου σήμερα, η Κατίνα. Μαμά σ΄αγαπώ! Συγγνώμη αν σου σπάω τα νεύρα... Τα τελευταία χρόνια ο μπαμπάς μου πάσχει από ένα πολύ σοβαρό ψυχικό νόσημα και θαυμάζω την υπομονή της και την ψυχραιμία της γιατί οι καταστάσεις είναι πολύ σοβαρές και επικίνδυνες κάποιες φορές. Θα ήθελα κι εγώ να της μοιάσω».

Σάσα Σταμάτη: Τα λόγια της σοκάρουν! «Άρχισε να με χτυπάει δυνατά και να...»

Η Σάσα Σταμάτη παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη και το λόγια της απλά σοκάρουν! «Άρχισε να με χτυπάει και να...»!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε δύο περιστατικά από την καριέρα της στην τηλεόραση τα οποία τη συγκλόνισαν και τη στιγμάτισαν.

Σάσα Σταμάτη: Στη δίωξη πριν από λίγα λεπτά! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:

«Έχω ζήσει δύο περιστατικά βίας. Θυμάμαι το ένα πολύ έντονα και ανατριχιάζω. Ήταν στο Mega. Εγώ βρισκόμουν στο μακιγιάζ. Ο στιλίστας μου είχε πει την προηγούμενη μέρα να βάλω ένα μπλουζάκι. Το φοράω αλλά τελικά δεν μου έκανε και έβαλα ένα πουκάμισο. Την ώρα λοιπόν που με έβαφε η κοπέλα, έρχεται, αρχίζει να τρέμει, με τραβάει από το λαιμό, μου λέει "Γιατί έβαλες αυτό το πουκάμισο;" και με χτυπάει πολύ δυνατά στον ώμο. Τα έχασα.

Το δεύτερο ήταν στον Ant1, στο «Πρωινό». Ήμουν πάλι στο μακιγιάζ. Κάποια στιγμή έρχεται ένας συνεργάτης ο οποίος ήταν νευριασμένος μαζί μου. Μου λέει "Λες πράγματα για εμένα"... Δεν ήρθε να το συζητήσουμε ότι "Σάσα μου είπαν αυτό, έχει συμβεί δεν έχει συμβεί;". Άρχισε να τρέμει, έγινε μούσκεμα και αν δεν έμπαινε στη μέση η στιλίστρια η Ειρήνη Βάσου, θα με είχε χτυπήσει. Όχι μόνο δεν του έγινε καμία επίπληξη αλλά την επόμενη μέρα ο διευθυντής κάλεσε εμένα για να μου βάλει εμένα "χέρι". Ο χαρακτήρας μου είναι ο συνήθης ύποπτος. "Μάλλον η Σάσα φταίει". Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη αλλά όλα μου τα λάθη τα έχω πληρώσει»!

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια άλλαξε θέμα και θέλοντας να ευχηθεί στη μητέρα της είπε: «Γιορτάζει η μανούλα μου σήμερα, η Κατίνα. Μαμά σ΄αγαπώ! Συγγνώμη αν σου σπάω τα νεύρα... Τα τελευταία χρόνια ο μπαμπάς μου πάσχει από ένα πολύ σοβαρό ψυχικό νόσημα και θαυμάζω την υπομονή της και την ψυχραιμία της γιατί οι καταστάσεις είναι πολύ σοβαρές και επικίνδυνες κάποιες φορές. Θα ήθελα κι εγώ να της μοιάσω».