Σοκ! Πρώην σύντροφος κορυφαίας ηθοποιού βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του!

Τον βρήκε ο αδερφός του!

Σοκ! Πρώην σύντροφος κορυφαίας ηθοποιού βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο πρώην σύντροφος κορυφαίας ηθοποιού βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι από τον μικρότερο αδερφό του, ενώ η αιτία του θανάτου δεν έχει καθοριστεί, και εκκρεμεί η αυτοψία.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία του Χόλυγουντ, Harry Morton, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος της Jennifer Aniston και βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο σπίτι του στο Beverly Hills σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Τζενιφερ Ανιστον ηθοποιος

Δείτε σχετική δημοσίευση:

Νεκρός σύντροφος Τζένιφερ Άνιστον ηθοποιός επιχειρηματίας

Πρώην σύντροφος πασίγνωστου τραγουδιστή έχει μείνει άστεγος! Η εικόνα του σοκάρει...

Συγκλονισμένη η showbiz! Βρέθηκε νεκρός γνωστός τραγουδιστής μόλις 26 ετών, μέσα στο διαμέρισμα του...

Συγκλονισμένη είναι η showbiz με την είδηση του θανάτου του γνωστού ράπερ Mac Miller!

Ο νεαρός ράπερ Mac Miller άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 26 χρόνων από υπερβολική δόση ναρκωτικών...

Ο πρώην σύντροφος της Αριάνα Γκράντε άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, έπαθε καρδιακή ανακοπή έπειτα από υπερβολική δόση.

Ο Miller χώρισε με την Αριάνα Γκράντε τον περασμένο Μάιο, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα με ουσίες για πολλά χρόνια.

«Ο Μάλκομ ΜακΚόρμικ, γνωστός και αγαπητός στους φαν ως Mac Miller, πέθανε τραγικά στην ηλικία των 26 ετών. Ηταν ένα λαμπρό φως σε αυτό τον κόσμο για την οικογένεια, τους φίλους και τους φαν του», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειάς του, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με το TMZ, ένας φίλος του ράπερ κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι του τελευταίου.

Άσχημα τα νέα! Δολοφονήθηκε ο πρώην σύντροφος της Μιμής Ντενίση, Μανώλης Κυπριανίδης!

Ο τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μανώλης Κυπριανίδης, βρέθηκε νεκρός στην Ζυρίχη.

Οι ελβετικές αρχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δολοφονία. Ο Μανώλης Κυπριανίδης υπήρξε πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του οκταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής μέχρι το 2014.

Μετά την αποχώρησή του, είχαν γραφτεί πολλά για την τύχη που είχαν τα εξαφανισμένα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους της εταιρίας.

Παλαιότερα ήταν επικεφαλής της καπνοβιομηχανίας «Κεράνης» καθώς είχε παντρευτεί την κόρη μεγαλομετόχου της εταιρείας, Μαρίνα Φλέγγα. Το ζευγάρι χώρισε και ο Κυπριανίδης έγινε ζευγάρι με την γνωστή ηθοποιό, Μιμή Ντενίση.

Με έντονη κοσμική ζωή και πλούσια ζωή ο κ. Κυπριανίδης είχε απασχολήσει τον Τύπο και για το γεγονός ότι κατείχε το περίφημο ακίνητο του Ωνάση στο Λαγονήσι, όπου διέμενε επί Χούντας, ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Πρόκειται για ένα σπίτι-φιλέτο δίπλα στη θάλασσα με κήπο 4 στρεμμάτων το οποίο ο Κυπριανίδης αγόρασε από την εξαδέλφη του Ωνάση, Λ. Βοϊβόδα. Για την ακρίβεια, το ακίνητο ανήκε σε off shore εταιρεία η οποία πούλησε τις μετοχές της στον Μανώλη Κυπριανίδη, την περίοδο που ήταν επικεφαλής στην «Κεράνης».

Μετά τον χωρισμό τους, η Μιμή Ντενίση είχε μίλησε για τον Μανώλη Κυπριανίδη: «Είναι κάποιες σχέσεις που κάνουν τον κύκλο τους. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, είχαμε μια πολιτισμένη σχέση και έτσι είναι και ο χωρισμός μας», είχε πει η ηθοποιός το 2011.