Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πουλόπουλο! Στο «σφυρί» το... παλάτι του!

Δίνει τεράστια μάχη!

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πουλόπουλο! Στο «σφυρί» το... παλάτι του!

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πουλόπουλο, αφού βγαίνει στο «σφυρί» το... παλάτι του!

Ο γνωστός τραγουδιστής κινδυνεύει να χάσει το οικόπεδο του στην Εκάλη που απέκτησε τη «χρυσή» εποχή της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, πρόκειται για οικόπεδο εμβαδού 1.466 τ.μ. και θα βγει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 19 Δεκεμβρίου με τιμή εκκίνησης τα 752.218 ευρώ.

Παλαιότερα στο συγκεκριμένο οικόπεδο υπήρχε ένα διώροφο σπίτι.

Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλη η σύζυγός του! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Το οικόπεδο ήταν στην κατοχή του κ. Πουλόπουλου από το 1970 και μπήκε σε υποθήκη το 2014, όταν ο τραγουδιστής προέβη σε τραπεζικό δανεισμό για τον πολυχώρο που διατηρεί στην Άνοιξη της Αττικής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Πουλόπουλος πήρε δάνειο 300.000 ευρώ για να στηρίξει την οικογενειακή επιχείρηση, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται η σύζυγός του, Μπέττυ Κοκκινάκη.

Η παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις δόσεις και έτσι η τράπεζα θα βγάλει το οικόπεδο σε πλειστηριασμό.

Σε δημοπρασία δύο σπίτια του Δημήτρη Κοντομηνά! Πότε «βγαίνουν» στο σφυρί;

Σε δημοπρασία βγαίνουν δύο ακίνητα του Δημήτρη Κοντομηνά! Πότε «βγαίνουν» στο σφυρί και ποιο είναι το ποσό; Όλες οι λεπτομέρειες!

Σύμφωνα με το Dailymedia.gr, το ηλεκτρονικό… σφυρί θα χτυπήσει για δύο ακίνητα ιδιοκτησίας του Δημήτρη Κοντομηνά την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου. Πρόκειται για δύο διαμερίσματα, το ένα υπόγειο 55 τετραγωνικών μέτρων και το άλλο ημιυπόγειο 80 τετραγωνικών μέτρων, που ωστόσο βρίσκονται σε έναν από τους πλέον ακριβούς δρόμους της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Μουρούζη 2 και Ηρώδου Αττικού.

Τα ακίνητα τα βγάζει στο σφυρί η εταιρεία Generali Deutschland AG με έδρα το Μόναχο που στρέφεται κατά της εταιρείας Demco του Κοντομηνάς.

Όπως αναφέρεται στο απόσπασμα του πλειστηριασμού, το ποσό απαίτησης ανέρχεται στις 266.000 ευρώ, πλέον όλων των δικαστικών εξόδων. Το υπόγειο έχει τιμή πρώτης προσφοράς 102.000 ευρώ και το ημιυπόγειο 164.000 ευρώ αντίστοιχα.

Η πολυκατοικία, στην οποία βρίσκονται τα δύο διαμερίσματα έχει χτιστεί το 1955 και τα εν λόγω διαμερίσματα αποκτήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.