Αδιανόητο! Γουρούνι κυνήγησε και δάγκωσε τον ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη - Τσίριζε on air!

Αυτό δεν έχει προηγούμενο...

Αδιανόητο! Γουρούνι κυνήγησε και δάγκωσε τον ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη - Τσίριζε on air!

Ένα ακόμα αδιανόητο περιστατικό έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη! Τσίριζε on air ο ρεπόρτερ του μιας ένα γουρούνι τον κυνήγησε και τον δάγκωσε!

Οι ατυχίες δεν έχουν προηγούμενο για την εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή! Αυτή τη φορά όμως, το περιστατικό που είδαμε σε live σύνδεση ξεπέρασε τα πάντα!

Γιώργος Παπαδάκης: Είδαμε το πρώην τηλεοπτικό του ταίρι μετά από πολλά χρόνια! Έτσι είναι σήμερα!

Ενώ λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε σύνδεση με την Κινέτα προκειμένου να γίνει το ρεπορτάζ για τις καταστροφές από την κακοκαιρία, ο ρεπόρτερ του, Λάζος Μαντικός, εμφανίστηκε έντρομος να τρέχει μακριά από μία θηλυκή γουρουνίτσα. Όπως φαίνεται ωστόσο δεν κατάφερε να της ξεφύγει, με αποτέλεσμα η γουρουνίτσα να δαγκώνει τον δημοσιογράφο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του, ενώ η σύνδεση διακόπηκε κακήν κακώς! Μετά από λίγο η σύνδεση επανήλθε με τον ρεπόρτερ σώο και αβλαβή!

Γιώργος Παπαδάκης: Οι ατυχίες συνεχίζονται... "Έπεσε" σκοτάδι στην εκπομπή του και τον τρέλανε!

Γιώργος Παπαδάκης: "Έπεσε" μαύρο σκοτάδι στην εκπομπή του και τον τρέλανε! Οι ατυχίες συνεχίζονται για τον γνωστό παρουσιαστή!

Φαίνεται πως πλέον ο Γιώργος Παπαδάκης είναι συνηθισμένος στα απρόοπτα μιας και λίγο καιρό μετά από το περιστατικό με την καρέκλα που έπεσε, μία νέα ατυχία βρήκε το πλατό του "Καλημέρα Ελλάδα".

Γιώργος Παπαδάκης: Καταπέλτης ο παρουσιαστής! Τον πήρε και τον σήκωσε τον...

Την ώρα λοιπόν που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, όλο το πλατό βυθίστηκε στο σκοτάδι μιας και έγινε μπλακ άουτ με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να βυθίζονται στο σκοτάδι!

Βέβαια ο παρουσιαστής που κουβαλάει στις πλάτες του χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας, αντιμετώπισε το συμβάν με απόλυτη ηρεμία και απλά είπε στον Υπουργό: «δεν πειράζει που είμαστε εμείς στο σκοτάδι, αρκεί να φαίνεστε εσείς».

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε ωστόσο πολύ σύντομα.