Ελένη Χατζίδου: Το αυτοκίνητο της, έχει καθίσματα από δέρμα! Υλικό από «μέσα»!

Μαύρο με μπεζ και πολύ, πολύ ωραίο!

Ελένη Χατζίδου: Το αυτοκίνητο της, έχει καθίσματα από δέρμα! Υλικό από «μέσα»!

Το αυτοκίνητο της Ελένης Χατζίδου, έχει καθίσματα από δέρμα! Υλικό από «μέσα» και το βίντεο μόλις «έσκασε»!

Η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της, αφού πλέον κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. Ωστόσο ως δραστήρια μαμά, έχει επιστρέψει ήδη στο τραγούδι!

Στον δρόμοι προς το στούντιο ηχογράφησης, η Ελένη Χατζίδου τράβηξε βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της και εμείς ξεχωρίσαμε τα δερμάτινα καθίσματα σε μαύρο και το μπεζ εσωτερικό. Πάντως η Ελένη, είναι στιλάτη και το αυτοκίνητό της, το δείχνει και με το παραπάνω! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου: Κλείνει σπίτια με τη νέα της εμφάνιση! Δείτε το νέο βίντεο «φωτιά» που μόλις κυκλοφόρησε!

Ελένη Χατζίδου αυτοκίνητο

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μάσκα χειρουργείου στο πρόσωπο! Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε μάσκα χειρουργείου στο πρόσωπο! Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και με την εικόνα της που μας γέμισε ερωτηματικά;

Η τραγουδίστρια, φανερά ακομπλεξάριστη, έκανε την έκπληξη! Όχι μόνο φόρεσε μάσκα χειρουργείου, αλλά και βγήκε σε δημόσια θέα με την... ανάλογη εμφάνιση!

Η Ελένη Χατζίδου, μιας και έχει την μπέμπα της σπίτι, προφανώς δεν θέλει να μεταφέρει τα μικρόβια που έχει ο αέρας στους χώρους όπου βρίσκεται το μωρό! Έτσι λοιπόν, όταν βρίσκεται έξω και επιστρέφει, φοράει μια μάσκα χειρουργείου για να μην είναι ο αέρας που αναπνέει γεμάτος μικρόβια. Πρακτικό, δε νομίζετε; Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της και είναι τεράστια! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Ελένη Χατζίδου μάσκα χειρουργείου