Ελένη Φουρέιρα: Ούτε καλημέρα με Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ζέτα Μακρυπούλια; Άγριος σκοτωμός...

Τι συνέβη;

Ελένη Φουρέιρα: Ούτε καλημέρα με Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ζέτα Μακρυπούλια; Άγριος σκοτωμός...

Άγριος τσακωμός για Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με Ελένη Φουρέιρα; Ούτε καλημέρα; Αποκάλυψη για το τι ακριβώς συνέβη!

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και κατέχουν καλά το τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό παρασκήνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, λένε ότι οι σχέσεις των δυο τραγουδιστών τον τελευταίο καιρό δεν είναι απλά τεταμένες αλλά σχεδόν ανύπαρκτες!

Κάτι που αν δει κανείς προσεκτικά το talent show The Final Four, στο οποίο συμμετέχουν και οι δυο είναι φανερό από τις κόντρες και τις ατάκες που πετάνε ο ένας στον άλλον στον τηλεοπτικό άερα.

Φυσικά κανείς από τους δυο δεν άφησε ποτέ ούτε θα άφηνε να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου, αφού είναι πολύ επαγγελματίες για να το κάνουν αυτό.

Ελένη Φουρέιρα: Ο Μποτία θα της ζητήσει να φοράει μόνο ροζ! Το παντελόνι αυτό, δεν «παίζει» πουθενά!

Επίσης, φροντίζουν στα γυρίσματα να φοράνε, όσο γίνεται, το πολύ καλό τους πρόσωπο, με τα χαμόγελα να περισσεύουν. Η πραγματικότητα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Ciao είναι εντελώς διαφορετική!

Ο λόγος που τα έσπασαν

Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao ο λόγος που τα "έσπασαν" είναι πολύ συγκεκριμένος! Επίσης, οι σχέσεις της Ελένης με την Ζέτα είναι παγωμένες και ήταν αυτονόητο άλλωστε αφού θα έπαιρνε το μέρος του συντρόφου της.

Πηγή: Ciao.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μαυροφορεμένοι και πιο λαμπεροί από ποτέ! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Μαυροφορεμένοι και πιο λαμπεροί από ποτέ εμφανίστηκαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια στα γυρίσματα του "The Final 4"! Υπάρχει βίντεο - ντοκουμέντο!

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Πρωινό", προβλήθηκαν πλάνα από την προετοιμασία των γυρισμάτων του νέου παιχνιδιού που έρχεται στον ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Ο Μιχάλης θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής ενώ η Ζέτα στην παρουσίαση και για πρώτη φορά στα χρονικά θα δούμε το ζευγάρι αυτό να είναι μαζί τηλεοπτικά!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το δώρο των 800.000 ευρώ και το μεγάλο... ψέμα! Αποκάλυψη τώρα!

Σε κάποια από τα πλάνα του παρακάτω βίντεο φαίνονται και οι δυο να είναι αρκετά κοντά, ντυμένοι στα μαύρα και πιο όμορφοι και ταιριαστοί από ποτέ! Δείτε τους: