Ανδρέας Γεωργίου: Τα είχε μαζί της πριν το Μπρούσκο, και τώρα βρήκε μοντέλο! Το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο...

Η κούκλα μελαχρινή είναι σε νέα σχέση!

Ανδρέας Γεωργίου: Τα είχε μαζί της πριν το Μπρούσκο, και τώρα βρήκε μοντέλο! Το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο...

Τα είχε μαζί της πριν το Μπρούσκο, και τώρα βρήκε μοντέλο αλλά δεν είναι ο Ανδρέας Γεωργίου! Το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο και δείτε το!

Η τραγουδίστρια και ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν σε σχέση για αρκετό καιρό αλλά τελικά εκείνη, βρήκε τον έρωτα αλλού! Μάλιστα η ίδια μίλησε για τον κούκλο μοντέλο και αν τον δείτε το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ταταράκης αποκάλυψε αν βρισκόταν σε σχέση την περίοδο που γνωρίστηκε με την γνωστή τραγουδίστρια. «Σε αυτό το ταξίδι ήταν να έρθει μια άλλη κοπέλα και τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Έτσι, πήρε τη θέση της η Ελευθερία. Στην πτήση προς Βενετία, αν και πολύ κουρασμένη, μιλούσαμε αδιάκοπα. Θα σου εξομολογηθώ ότι στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ψωνάρα, γι’ αυτό και ήμασταν επιφυλακτικοί με τον φίλο μου τον Βαγγέλη. Λέγαμε ότι αν δεν μας αρέσει η παρέα τους, απλά δεν θα τις κάνουμε παρέα.» είπε για την Ελευθερία Ελευθερίου και μείναμε να τον κοιτάμε! Δείτε το πρόσωπό του:

Ελένη Βαΐτσου: Απίστευτο! Δεν είναι από την Αθήνα η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο»! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην...

Μπρούσκο: Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου! Δεν την θυμάται κανείς...

Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου από το Μπρούσκο αλλά δεν την θυμάται κανείς! Σίγουρα δεν έχετε δει το πρόσωπό της...

Στις αρχές του Νοεμβρίου το 2018 έγινε γνωστό πώς ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ερωτευμένος και τότε όλοι ψάχναμε να βρούμε ποια είναι η τυχερή.

Μάλιστα τότε, δημοσίευμα αποκάλυπτε πώς πως ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» αλλά και παλαιότερα του Μπρούσκο είναι ζευγάρι με την 28χρονη makeup artist Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ωστόσο, το ειδύλλιό τους, το οποίο ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται πώς έληξε άδοξα και τελικά κανείς δεν την θυμάται σήμερα. Ο Aνδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για την προσωπική του ζωή, με ειλικρίνεια αποκάλυψε πώς είναι και πάλι single.

Ανδρέας Γεωργίου: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Το νέο βήμα στην ζωή του!

«Είμαι ελεύθερο κι ωραίος!», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν εξήγησε: «Δεν μπορώ να είμαι μόνος μου γενικά. Τελειώνω δουλειά 12 ωρών και θέλω κόσμο στο σπίτι. Μελαγχολώ όταν είμαι μόνος μου. Το τελευταίο διάστημα άρχισα να σκέφτομαι πώς δεν είναι πολύ φυσιολογικό αυτό…». Ωστόσο, εμείς όχι μόνο την εντοπίσαμε αλλά βρήκαμε και τι κάνει σήμερα.

Η ίδια, δεν ασχολείται με την showbiz ενεργά και έχει εστιάσει στην μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από την δουλειά της! Δείτε το πρόσωπό της:

Ανδρέας Γεωργίου Μπρούσκο πρώην