Γιώργος Τσαλίκης: Άκουσε για την Άντζελα Δημητρίου και έγινε έξαλλος! «Αν με ρωτήσετε για την Άντζελα...»

Δε θέλει να ακούει καν για την Άντζελα!

Γιώργος Τσαλίκης: Άκουσε για την Άντζελα Δημητρίου και έγινε έξαλλος! «Αν με ρωτήσετε για την Άντζελα...»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Τσαλίκης μόλις άκουσε για την Άντζελα Δημητρίου! «Αν με ρωτήσετε για την Άντζελα...»!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον αγαπημένο τραγουδιστή και τη "Λαίδη"! Οι δυο τους πέταξαν "καρφιά" ο ένας στον άλλον και μάλιστα... δημόσια!

Γιώργος Τσαλίκης: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για την σχέση με τη σύζυγο του - «Η Δώρα έπεσε σε κώμα»!

Σε τελευταίες του δηλώσεις ωστόσο ο Γιώργος Τσαλίκης δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το συμβάν, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Άντζελα είπε εμφανώς ενοχλημένος: «Αν με ρωτήσετε για την Άντζελα Δημητρίου έχω φύγει...».

Όντως ο τραγουδιστής έκανε πράξη τα λόγια του και αποχώρησε!

Γιώργος Τσαλίκης: Τα "ρίχνει" στην Άντζελα Δημητρίου - «Αν είχε σηκώσει το χέρι της και...»!

Ο Γιώργος Τσαλίκης τα "ρίχνει" στην Άντζελα Δημητρίου μετά τον μεγάλο ντόρο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους. «Αν είχε σηκώσει το χέρι της και...».

Ο τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, χαμός έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκης και την Άντζελα Δημητρίου με αφορμή την μαρκίζα του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανιζόντουσαν.

Καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» «έσπασε» την σιωπή του λέγοντας: «Το θέμα έπαιξε εμετικά, σε βαθμό που αισθάνθηκα άσχημα. Γιατί εγώ δεν έχω 20 χρόνια απασχολήσει ξανά με τέτοιο θέμα. Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι της και με είχε πάρει τηλέφωνο, θα είχε λυθεί αμέσως το θέμα. Γύρισε και είπε ότι είπα ψέματα ότι την πήρα τηλέφωνο, ενώ πήρα τη μάνατζερ της και της είπα ότι αυτά είναι γελοιότητες, μαρκίζες και αφίσες. Εμένα αυτό μου μετέφερε η επιχείρηση και αυτό μου μετέφερε και η πλευρά της Άντζελας. Το γλυκό δε χάλασε πουθενά. Τη συμφωνία την έκανε η Άντζελα με την επιχείρηση. Η μάνατζερ της μου μίλησε μόνο για την αφίσα και της είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, να το λήξουμε τώρα. Και μου είπε ότι έχει θιχτεί πολύ η Άντζελα».