Λάκης Γαβαλάς: Κι όμως το είπε! «Τα μονόπετρα που φοράω συμβολίζουν...»

Ανατρεπτική δήλωση από τον σχεδιαστή!

Λάκης Γαβαλάς: Κι όμως το είπε! «Τα μονόπετρα που φοράω συμβολίζουν...»

Κι όμως τόλμησε και το είπε ο Λάκης Γαβαλάς! «Τα μονόπετρα που φοράω συμβολίζουν...»!

Ο αγαπημένος σχεδιαστής έκανε για μία ακόμα φορά δηλώσεις που θα συζητηθούν. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε τόσο στα σχόλια που έκανε για εκείνον ο Στέλιος Κουδουνάρης όσο και στο τι συμβολίζουν τα μονόπετρα που φοράει.

Ο Λάκης Γαβαλάς "αδειάζει" δημόσια το «My Style Rocks»: «Εάν μου πληρώσουν εισιτήρια για Τόκιo, Λος Άντζελες και σπα τότε θα...»

Έτσι ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Στέλιος Κουδουνάρης να έχει πει κάτι τόσο αρνητικό για εκείνον:

«Μου είπαν ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε ότι δεν του αρέσει ο Λάκης. Σίγουρα δεν αρέσω στον Στέλιο Κουδουνάρη, αυτός είναι πιο νέος, πιο όμορφος, αλλά είναι φίλος μου και δεν νομίζω να είπε κάτι τέτοιο. Στέλιο μου, είσαι το λατρεμένο μου αγόρι και το ξέρεις πολύ καλά. Δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας, όλα βαίνουν καλώς».

Στη συνέχεια ωστόσο απάντησε και στο τι συμβολίζουν τα μονόπετρά του, αποκαλύπτοντας πως τα φοράει για να θυμάται την εποχή που είχε λεφτά.

Τα μονόπετρα που φοράω συμβολίζουν ότι κάποτε είχα χρήματα. Τα κοσμηματοπωλεία δεν με βλέπουν πια, με βλέπει η εφορία, ο ΦΠΑ, τα δικαστικά έξοδα… Αυτά είναι τα μόνιμα “διαμάντια” μου».

Λάκης Γαβαλάς: "Βράζει" ο σχεδιαστής για τον "πλειστηριασμό" των εγκαταστάσεων της εταιρείας του!

Ο Λάκης Γαβαλάς "βράζει" για τον "πλειστηριασμό" των εγκαταστάσεων της εταιρείας του!

Τι είπε ο δικηγόρος του σχεδιαστή μόδας;

Ο συνήγορος του μόδιστρου, μιλώντας στο Secret διευκρινίζει πως το ακίνητο που πλειστηριάζεται αποτελεί μέρος των πολυτελών, μινιμαλιστικής αισθητικής εγκαταστάσεων όπου στεγαζόταν η εταιρεία του Λάκη Γαβαλά πριν βρεθεί στη δίνη των οικονομικών προβλημάτων, τα οποία τον οδήγησαν να παραμείνει για ένα διάστημα στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Αλλά ακόμα και σε αυτήν τν περίπτωση, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού. Και αυτό διότι λόγω της υφιστάμενης δέσμευσης δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση του ακινήτου. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την κατοικία του μόδιστρου στη Μύκονο.

Λάκης Γαβαλάς: Τι προσβλητικό είπε για τη Μπόμπα; «Κάνει μια δουλειά που είναι...» (Βίντεο)

«Η επαγγελματική έδρα του εντολέα μας, κ Απόστολου (Λάκη_ Γαβαλά, στην Κάντζα του Νομού Αττικής τελεί υπό τη δέσμευση της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες από την 31η/1/2012 με την υπ’ αριθμόν 27/2012 Διάταξη του τότε προέδρου της. η εν λόγω δέσμευση είναι ο νομικός λόγος για τον οποίο το Ελληνικό Δημόσιο δεν δικαιούται να προβεί μέχρι και σήμερα σε αναγκαστικού χαρακτήρα ενέργειες εις βάρος του ακινήτου, όπως η εκποίησή του με πλειστηριασμό. Όλα τα παραπάνω έχουν ήδη τύχει νομικής επεξεργασίας από την Α’ Τακτική Ολομέλεια του νομικού Συμβουλίου του Κράτους στη συνεδρίαση της 21ης/11/2013» αναφέρεται χαρακτηριστικά.