Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη! Το ζευγάρι όπως δεν το ξαναείδατε!

Πιο μονιασμένοι από ποτέ!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη! Το ζευγάρι όπως δεν το ξαναείδατε!

H Αντελίνα Βαρθακούρη έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη, ενώ το ζευγάρι είναι όπως δεν το ξαναείδατε!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, μπορεί να έχουν γράψει ιστορία με τους καυγάδες τους, αλλά όπως όλα δείχνουν μόνιασαν ξανά!

Οι δυο τους πήγαν να δουν έναν αγώνα μπάσκετ και η Αντελίνα που όλοι αγαπήσαμε έκανε εμφάνιση από άλλον πλανήτη! Έβαλε κόκκινο κραγιόν, έπιασε πάνω τα μαλλιά της και τρέλανε και τον Χάρη αλλά και εμάς! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram της:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν έχετε δει ποτέ ξανά την ταυτότητά της! Πόσο έχει αλλάξει;


Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Βγήκε στη "φόρα" όλη η αλήθεια για τους καυγάδες τους! «Αυτό συμφωνήσαμε...»

Βγήκε επιτέλους στη "φόρα" όλη η αλήθεια για τους καυγάδες ανάμεσα στην Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη! «Αυτό συμφωνήσαμε...»!

Πολύς λόγος έχει γίνει γύρω από τους επικούς καυγάδες του αγαπημένου ζευγαριού και σχετικά με το αν αυτοί είναι αληθινοί ή στημένοι!

Παρουσιαστής έριξε "καρφιά" στο πιο viral ζευγάρι του «Globetrotters»! «Χάριν τηλεθέασης γίνεται...»

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε μετά από δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο Στέλιος Κρητικός. Ο ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή «Globetrotters», εξηγώντας πως δεν υπάρχει σενάριο και πως ό,τι βλέπουμε είναι 100% αληθινό!

«Δεν υπάρχει σενάριο στο Globetrotters. Βρεθήκαμε όλοι μαζί και το μόνο που συμφωνήσαμε είναι να το ζήσουμε. Το κάθε ζευγάρι με τον τρόπο του. Έτσι το έζησα εγώ με το παιδί μου, έτσι το ζει η Αντελίνα με τον Χάρη και έτσι το ζει ο Χρήστος με τον Παντελή» ήταν τα λόγια του.