Ευχάριστα νέα για τον Αντώνη Ρέμο! Στο πλευρό του η Υβόννη...

Μεγάλες χαρές για τον τραγουδιστή!

Ευχάριστα νέα για τον Αντώνη Ρέμο! Στο πλευρό του η Υβόννη...

Έσκασαν τα ευχάριστα νέα για τον Αντώνη Ρέμο! Φυσικά στο πλευρό του βρίσκεται και η Υβόννη Μπόζνιακ!

Τα ευχάριστα μοιάζει να μη σταματάνε να έρχονται για τον αγαπημένο τραγουδιστή!

Αντώνης Ρέμος: Από τραγουδιστής... παρουσιαστής! Πού και πότε θα τον δούμε;

Ο Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε στο Βελιγράδι όπου βραβεύτηκε για την προσφορά του στο τραγούδι από το σερβικό Karic Foundation.

Πρόκειται για έναν από τους τραγουδιστές που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη γειτονική χώρα, κάτι που φαίνεται και από τις sold out εμφανίσεις που πραγματοποιεί πολύ συχνά.

«Νιώθω ευλογημένος που βραβεύτηκα από το Karic Foundation. Βελιγράδι, σ’ ευχαριστώ για τη φιλοξενία» έγραψε ο Αντώνης Ρέμος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και δημοσίευσε μία φωτογραφία του από την ημέρα της βράβευσης.

ρέμος βράβευση

Αντώνης Ρέμος: Φίλησε την Υβόννη μπροστά στις κάμερες! «Κάγκελο» οι φωτογράφοι!

"Κάγκελο" έμειναν οι φωτογράφοι με το καυτό στιγμιότυπο! Ο Αντώνης Ρέμος φίλησε στο στόμα την Υβόννη Μπόσνιακ μπροστά στις κάμερες!

Ο Αντώνης Ρέμος δεν μπόρεσε να λείψει από την πρώτη επίσημη επίδειξη μόδας της αγαπημένης του, Υβόννη Μπόσνιακ! Ο τραγουδιστής φρόντισε να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του για την AXDW!

Φέτος, για πρώτη φορά, η ταλαντούχα σχεδιάστρια συμμετείχε στην "Athens Xclusive Designers Week", παρουσιάζοντας ένα μοναδικό show!

Έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία, τα τελευταία χρόνια, το brand "Yvonne Bosjnak Athens", πέτυχε σημαντική προβολή σε τίτλους παγκοσμίου φήμης όπως το Vanity Fair, η Βρετανική Vogue και το Forbes. Τώρα ήρθε η σειρά να κατακτήσει και τα ελληνικά catwalks στο Περιστύλιο του Ζαππείου.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους της, ήταν φυσικά και ο αγαπημένος της, που δεν μπόρεσε να κρύψει την περηφάνια του!

Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο Ζάππειο Μέγαρο λίγο πριν ξεκινήσει το show, ενώ με το που τελείωσε, έσπευσε να συναντήσει την σύζυγό του στα παρασκήνια και να φωτογραφηθεί μαζί της.