Νίκη Θωμοπούλου - Γιάννης Μαρακάκης: Έφεραν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους! Το δέντρο υπερπαραγωγή!

Σε γιορτινό κλίμα το ζευγάρι!

Νίκη Θωμοπούλου - Γιάννης Μαρακάκης: Έφεραν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους! Το δέντρο υπερπαραγωγή!

Η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έφεραν επιτέλους τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους! Μας έδειξαν το δέντρο τους και είναι κανονική υπερπαραγωγή!

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους στην αναμονή της κορούλας τους. Έτσι οι δυο τους συχνά επιλέγουν να περνούν χρόνο στο σπίτι του, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε τα γιορτινά αλλά δεν ήταν μόνη! Είχε μαζί της...

Στο πιο πρόσφατο post της στο Instagram, η μέλλουσα μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το σαλόνι του σπιτιού της!

Είναι σκέτη υπερπαραγωγή!

Νίκη Θωμοπούλου δέντρο

Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Τα "έσπασαν" σε νυχτερινό κέντρο! Όλο χαμόγελα η εγκυμονούσα!

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου βγήκαν και τα "έσπασαν" σε γνωστό νυχτερινό κέντρο! Η αγαπημένη εγκυμονούσα ήταν... όλο χαμόγελα!

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει τις καλύτερες μέρες της ζωής τους στην αναμονή της γέννησης του πρώτου του παιδιού. Οι δυο τους αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και να γλεντήσουν στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη.

Νίκη Θωμοπούλου: Λιγούρες για την εγκυμονούσα! Τι επέλεξε να φάει;

Μπορεί ενόψει της γέννησης της κορούλας τους, το ζευγάρι να έχει πολλές υποχρεώσεις, βρίσκει όμως πάντα χρόνο να βγαίνει και να διασκεδάζει.

Η Νίκη Θωμοπούλου ήταν η πιο εντυπωσιακή εγκυμονούσα με το ασημένιο της σύνολο. Δε σταμάτησε να χαρίζει χαμόγελα στους φωτογράφους και να διασκεδάζει!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους συνέλαβε και σας τους παρουσιάζει!

Μαρακάκης- ΘωμοπούλουΘωμοπούλου βραδινή έξοδος