Ο κουμπάρος της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει και την «καίει» με τις δηλώσεις του! «Δεν έχουμε...»!

Όλα όσα είπε για την παρουσιάστρια του Alpha!

Ο κουμπάρος της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει και την «καίει» με τις δηλώσεις του! «Δεν έχουμε...»!

Ο κουμπάρος της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει και την «καίει» με τις δηλώσεις του, που μεταξύ άλλων είπε: «Δεν έχουμε...»!

Ο γνωστός τραγουσιδτής, Δημήτρης Κοντολάζος μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και μίλησε για την κουμπαριά του με την γνωστή παρουσιάστρια.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Η κουμπαριά με την Ελένη Μενεγάκη δεν χάλασε, απλά ξεθώριασε. Δεν έχουμε καλό σήμα επικοινωνίας, όπως λέω εγώ. Άμα θέλει κάποια στιγμή να πάρει τηλέφωνο τη Σόφια, την κόρη μου. Έχουν χρόνια να μιλήσουν. Κι εγώ έχω χρόνια να πάω στην εκπομπή της. Εγώ τι να πάρω τηλέφωνο να πω; Αυτό είναι και συγκυρίες, μπορεί να βρεθούμε κάπου και να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε και να ξανασμίξουμε. Έχουμε χαθεί».

Ελένη Μενεγάκη: Το σπίτι της δεν είναι μόνο πανάκριβο! Καρέκλα στην τραπεζαρία της κάνει 30 ευρώ!

Ελένη: Τα «έχασε» στον αέρα της εκποπής μόλις είδε ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Η Ελένη Μενεγάκη τα «έχασε» στον αέρα της εκπομπής της μόλις είδε τον ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Η γνωστή παρουσιάστρια άκουσε τον τηλεοπτικό Κωνσταντή να μιλάει για τα ετεροθαλή αδέρφια του και στη συνέχεια του για τον ρόλο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»!

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κουκουράκης είπε:

«Δεν έχω αδέρφια από τους ίδιους γονείς και νομίζω ότι αυτό είναι και λίγο ταμπού, αλλά χωρίς λόγο. Κοινωνικό ταμπού. Γιατί πολλές φορές με ρωτάνε και πάντα με παραξενεύει. Το αν έχω καλή σχέση με τα παιδιά αυτά, με τα αδέρφια μου δηλαδή…»! Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει στον ALPHA; Η αλήθεια μόλις ήρθε στο φως!

Μόλις προβλήθηκε το βίντεο από τον Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη τα «έχασε» στον αέρα της εκπομπής με την εμφάνισή του!

Ελένης Μενεγάκη Άγριες Μέλισσες

Ελένη Μενεγάκη Κωνσταντής

Ελένη: Η εξομολόγηση της στον αέρα της εκπομπής και η συγκίνηση της!

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της και η συγκίνηση της!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv αποκάλυψε πως εχθές στο σπίτι της στα Μελίσσια ήταν τα τέσσερα παιδιά της, ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος, η μητέρα της η κυρία Ζέτα Μισόκαλου με τον σύζυγό της, Στέλιο και αρκετοί φίλοι του ζευγαριού και των παιδιών για να στολίσουν.

Μάλιστα η ίδια είπε στον αέρα της εκπομπής:

«Εντυπωσιάστηκα με τον στολισμό στο πλατό μας και δεν το περίμενα γιατί και εμείς χθες στολίσαμε στο σπίτι μας και εννοείται το ευχαριστήθηκα γιατί όταν το σπίτι σου γεμίζει με παιδιά τα δικά σου, των φίλων σου, συγγενείς και έχεις μία ωραία, αγαπησιάρικη και γιορτινή διάθεση… εμείς μετά από αυτό τι άλλο να μας συγκινήσει;»!

Ελένη Μενεγάκη: Ανατροπή για την εκπομπή της! Η ανακοίνωση «βόμβα» μπροστά στις κάμερες!

Έτσι θα περάσει η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένης» την γιορτή της κόρης της σήμερα. Τα τρυφερά λόγια στον αέρα και οι ευχές.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία και στα τέσσερα παιδιά της και ξεχνάει ούτε λεπτό τα γενέθλια και τις γιορτές τους, ενώ πάντα φροντίζει να κάνει κάτι.

Σήμερα, έχει την γιορτή της η Βαλέρια και η παρουσιάστρια είπε στην εκπομπή «Σήμερα γιορτάζει η κορούλα μου η Βαλέρια, είναι από τις γιορτές που δεν θυμάται κανείς εύκολα… αλλά την γιορτάζουμε σήμερα».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε θα την γιορτάσουν οικογενειακώς στο σπίτι τους.

Μενεγάκη Βαλέρια