Δύκολες ώρες για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Έπεσε θύμα απάτης!

Σε σοκ ο γνωστός τενίστας!

Δύκολες ώρες για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Έπεσε θύμα απάτης!

Δύσκολες ώρες για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού έπεσε θύμα απάτης!

Ο γνωστός τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε θύμα απάτης, αφού απατεώνες τον παρουσιάζουν ότι έχει εμφανιστεί σε εκπομπή για να προωθήσει μία "δήθεν" επένδυση.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο τενίστας εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη όπου υποτίθεται πως αποκάλυπτε το μυστικό που τον έκανε να πολλαπλασιάσει το εισόδημα του.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που πήρε μετά την νίκη του - Πως αντέδρασε η Σάκκαρη;

Το κείμενο που χρησιμοποιήθηκε ήταν: "Κανείς δεν σκέφτηκε τι θα κάνω με τα χρήματα που κέρδισα στον τελικό του ATP World Tour!" και με υπότιτλο: "Όλοι με γνωρίζουν ως επαγγελματία παίκτη του τένις, και ναι, μου αρέσει πραγματικά αυτό που κάνω! Αλλά η ζωή μου μου έδωσε μια νέα ευκαιρία και είμαι πρόθυμος να την μοιραστώ μαζί σας!", αναφέρει:

"Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι Έλληνας επαγγελματίας τενίστας. Είναι ο νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στην κορυφή 10 από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών του Τένις (ATP) και έχει υψηλόβαθμη σταδιοδρομία στο νούμερο 5 στον κόσμο, καθιστώντας τον τον υψηλότερο στην κατάταξη στην Ελλάδα παίκτη στην ιστορία. Πρόσφατα πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις, όπου κέρδισε τέσσερα Ένωση επαγγελματιών του τένις ξεχωρίζει τίτλους και έφτασε εννέα τελικούς. Το χρηματικό έπαθλο στο πρωτάθλημα ήταν 9 εκατομμύρια δολάρια και αποδεικνύεται ότι ο Τσιτσιπάς έχει ήδη βρει πώς να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα με επιτυχία. Πώς κι έτσι? Ενώ ψάχνει τρόπους για να κερδίσει και να πολλαπλασιάσει εισόδημα, βρήκε την πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin που ονομάζεται Bigmoney Rush. Ο Στέφανος εμφανίστηκε πρόσφατα στο "Αλήθειες με τη Ζήνα", Και μοιράστηκε πώς θα μπορούσε να κάνει χρήματα, παίζοντας στην πλατφόρμα".

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτα στην παραλία με μυστηριώδη συνοδό! Οι φωτογραφίες μόνο εδώ! Δείτε την...

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά από την βόλτα του με μυστηριώδη συνοδό μόνο εδώ! Δείτε την...

Έπειτα από αρκετούς μήνες αγώνων και παγκόσμιων διακρίσεων μακριά από τη χώρα μας, ο διεθνής μας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς ήρθε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα και ήταν η πρώτη φορά ύστερα από καιρό που αποθεώθηκε από το ελληνικό κοινό που διψούσε να του δείξει την αγάπη του.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτα στην παραλία με μυστηριώδη συνοδό! Οι φωτογραφίες μόνο εδώ! Δείτε την...

Ο Στέφανος συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο τένις ανδρών σε επίπεδο εθνικών ομάδων που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τατοΐου και η δική του συμμετοχή και συνεισφορά ήταν πολύτιμη, φέρνοντας τελικά τη χώρα μας στην τρίτη θέση. Λίγο όμως πριν αναχωρήσει για τη Γενεύη για νέους αγώνες, ήθελε να κάνει μια μικρή βόλτα στην Αθήνα και έτσι αποφάσισε μαζί με τον αδερφό του Πέτρο -ο οποίος επίσης είναι τενίστας και συμμετείχε στους αγώνες- να πάνε στη Βουλιαγμένη. Κάθισαν στη γνωστή ταβέρνα του «Ζάχου», μία από τις πιο γνωστές της περιοχής, και ζήτησαν αποκλειστικά να φάνε... σουβλάκια.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρελά ερωτευμένος; Τον "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι με την αγαπημένη του!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτα στην παραλία με μυστηριώδη συνοδό! Οι φωτογραφίες μόνο εδώ! Δείτε την...

Λίγο αργότερα προστέθηκε στην παρέα τους μια αγνώστων στοιχείων νεαρή ξανθιά κοπέλα, με την οποία μάλιστα ο Στέφανος έκανε στη συνέχεια και μια μικρή βόλτα στην παραλία. Όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, εκείνη είχε μια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη οικειότητα με τον τενίστα, που φάνηκε τόσο με τις χειρονομίες απέναντί του όσο και με τις χαριτωμένες κινήσεις της όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να του διορθώσει το λαστιχάκι που είχε στα μαλλιά του. Μπορεί εκείνος τον περασμένο Φεβρουάριο να δήλωνε στη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ ότι «δεν υπάρχει χρόνος για έρωτες, οι γυναίκες και οι σχέσεις είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι», αλλά φαίνεται πως ίσως κάτι τελικά να άλλαξε τους τελευταίους μήνες, ίσως και τα τελευταία 24ωρα που βρισκόταν στην Αθήνα!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτα στην παραλία με μυστηριώδη συνοδό! Οι φωτογραφίες μόνο εδώ! Δείτε την...

Η ξαφνική... βιντεοκλήση

Κάποια στιγμή, όταν ο Στέφανος μαζί με τον αδερφό του πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι, το τηλέφωνό του χτύπησε και ο τενίστας δέχθηκε μια βιντεοκλήση από ένα πρόσωπο που τον έκανε πολύ χαρούμενο. Σταμάτησε να προχωρά, έδειξε στον αδερφό του που ήταν δίπλα του το πρόσωπο της κοπέλας με την οποία συνομιλούσε, της εξηγούσε τα αποτελέσματα των αγώνων και το πώς περνά στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, ενώ σήκωσε το κινητό του για να της δείξει το μέρος στο οποίο βρίσκονταν.