Θύμα απάτης έπεσε ο Τόνι Σφήνος! Του απέσπασαν τεράστιο χρηματικό ποσό!

Απίστευτο!

Θύμα απάτης έπεσε ο Τόνι Σφήνος! Του απέσπασαν τεράστιο χρηματικό ποσό!

Ο Τόνι Σφήνος έπεσε θύμα απάτης και του απέσπασαν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» γνωστός καλλιτέχνης εξαπατήθηκε από μουσικό συνάδελφό που του πρότεινε να ανοίξουν ένα μπαρ στην Μικρή Βενετία της Μυκόνου.

Στη μηνυτήρια αναφορά του, ο Τόνι Σφήνος αναφέρει πως του ζήτησαν να πληρώσει 55.000 για «αέρα». Έτσι και έκανε.

Ο ιδιος, κατέβαλλε το μερίδιό του σε δυο δόσεις προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του μπαρ ενώ πλήρωσε από την τσέπη τους προμηθευτές αλλά και το συνεργείο.

Σοκ! Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του Toni Sfinos

Το μπαρ άρχισε να λειτουργεί κανονικά, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο του δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά ο Τόνι Σφήνος να αποφασίσει να αποχωρήσει ζητώντας να πάρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε δηλαδή 55.000 ευρώ για τον «αέρα» και ακόμη 30.000 για τον εξοπλισμό του καταστήματος.

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο συνάδερφος μουσικός που πρότεινε στον Τόνι να ανοίξουν το μαγαζί καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς όπως αποδείχτηκε ιδιοκτήτης του ακινήτου ήταν ο πατέρας του μουσικού, ο οποίος δεν είχε καμία αξίωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου! Οι απίθανες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν! (βίντεο)

Ο Τόνι Σφήνος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό. Ο τραγουδιστής και showman αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει.

Και ποιο είναι αυτό; Μα.. Αντώνης Σφηνόπουλος! Όπως βλέπουμε έχει απλά συντμήσει το όνομα και το επίθετό του, και δημιούργησε την πασίγνωστη persona που γνωρίζουμε όλοι! Ο ίδιος επεσήμανε ότι ξεκίνησε με δειλά βήματα, και πήρε πολύ κόπο μέχρι να εδραιωθεί.

"Έχω πλύνει πολλά πιάτα, έχω βάψει με το θείο που είναι μπογιατζής, έχω πουλήσει και κουλουράκια έξω από την εκκλησία!" είπε ο τραγουδιστής, αναφερόμενος και στα όσα κάνει στην κανονική του ζωή.

Λιώσαμε! Η Βίκυ Καγιά με φουσκωμένη κοιλίτσα μιλά για την εγκυμοσύνη της! Η εξομολόγηση για τη μικρή Μπιάνκα! (βίντεο)

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: