Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!

Ήταν συγκλονιστικά όμορφη!

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από εκείνο το βράδυ! Οι φωτογράφοι μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε!

Το κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε στο πλατό της και η παρουσιάστρια του ALPHA έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά της μακριά από την πρωτεύουσα.

Η «ωραία Ελένη» συνηθίζει να περνάει τις γιορτινές μέρες στο εξωτερικό, χωρίς το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας και, το κυριότερο, περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα - δηλαδή τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της. Ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες της, ενώ σύντομα θα γράψει τις γιορτινές της εκπομπές, με το YOU να τη συναντάει στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες. Με εμφανώς χαρούμενη διάθεση και χωρίς να εκπλήσσεται βλέποντας μπροστά της τον φωτογράφο, έστελνε φιλιά στον φακό, αφού πλέον έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους «εκπλήξεις».

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ραντεβού με εκπρόσωπο της L'Orèal που την περίμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, αφού εκτός από την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, είναι και business woman - απόλυτα τυπική στις συμφωνίες της, μάλιστα. Όπως συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο, με την Ελένη να αποχωρεί μετά από λίγη ώρα.

Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει από κοντά της ο Άγγελος Λάτσιος! «Έσκασε» η είδηση - Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη συνάντηση

Η ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της Βαλέρια

Ελένη Μενεγάκη τηλεθέαση

Σπάνιο όνομα, με αποτέλεσμα πολλοί να μη θυμούνται πότε γιορτάζει. Η Ελένη, όμως, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει ότι την περασμένη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου είχε την τιμητική της η δεύτερη κόρη της, που έχει κληρονομήσει τα καταγάλανα μάτια της. «Σήμερα γιορτάζει η κορούλα μου η Βαλέρια, είναι από τις γιορτές που δεν θυμάται κανείς εύκολα…», είπε στον αέρα της εκπομπής της και προανήγγειλε όσα θα ακολουθούσαν το ίδιο βράδυ. Η παρουσιάστρια ετοίμασε το τραπέζι στο σπίτι τους στα Μελίσσια, όπου και γιόρτασαν οικογενειακώς, όπως συνηθίζουν σε αυτές τις ευχάριστες περιστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ