Βίκυ Καγιά: Τα παιχνίδια με την κόρη της στους δρόμους! Όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια της! Έχουμε την τιμή...

Η παρουσιάστρια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Βίκυ Καγιά: Τα παιχνίδια με την κόρη της στους δρόμους! Όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια της! Έχουμε την τιμή...

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά από τα παιχνίδια με την κόρη της στους δρόμους! Όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια της! Έχουμε την τιμή...

Κρατημένες χέρι-χέρι, περνώντας στον πεζόδρομο έξω από το «Παλλάς» σχεδόν χοροπηδώντας, ως ένα παιχνίδι που σκαρφίστηκαν εκείνη τη στιγμή οι δυο τους, η παρουσιάστρια του STAR και η πεντάχρονη πανέμορφη κόρη της Μπιάνκα αποφάσισαν να πάνε στο θέατρο για να δουν την παιδική παράσταση «Η Μαρία πριν την Κάλλας, τα παιδικά χρόνια», η οποία έκανε και την επίσημη πρεμιέρα της εκείνη τη μέρα.

Βίκυ Καγιά κόρη

Η μαμά Βίκυ έλαμπε από χαρά και σχεδόν παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό της κόρης της. Έφτασαν και οι δύο χαμογελώντας πριν την έναρξη, και με την ίδια χαρά έφυγαν λίγο αργότερα. Η παρουσιάστρια και κριτής του «GNTM» έχει πει και στο παρελθόν πως θα ήθελε η κόρη της να ασχοληθεί με το modelling παρά τις αντιρρήσεις του μπαμπά και συζύγου της Ηλία Κρασσά, και ένα μικρό δείγμα έδωσε με τις αποκαλύψεις της, αφού όπως είπε «βάζει λίγο κραγιόν στα χείλη της και έρχεται μπροστά μου λέγοντάς μου "μαμά, θα με κρίνεις κι εμένα;"». Βέβαια, την ώρα που παίζεται το παιχνίδι η μικρή κοιμάται, αλλά έχει βρεθεί σε κάποια από τα γυρίσματα και έχει πάρει μια... γεύση από τη δουλειά της μαμάς. Η μέρα εκείνη ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση, αφού οι άντρες της οικογένειας, ο μπαμπάς Ηλίας και ο γιος Κάρολος Ηλίας, παρέμειναν στο σπίτι.

Νίκος Κριθαριώτης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην της Βίκυς Καγιά με το παιδί του! Όλοι κοιτούσαν το κολάν της συζύγου του...

Βίκυ Καγιά παρουσιάστρια

«Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια μου»

Βίκυ Καγιά παιχνίδια

Η Βίκυ, που πολλές φορές φέτος έχει εκφράσει τη γνώμη της για όσα ανατρεπτικά συμβαίνουν στο «GNTM», πριν από λίγες μέρες τοποθετήθηκε με άνεση στο θέμα της κριτικής που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της στο modelling, λέγοντας: «Ουδείς με έχει απειλήσει, ουδείς με έχει κυνηγήσει όλα αυτά τα χρόνια». Βέβαια, σε μια αποστροφή του λόγου της έδωσε και το μήνυμα προς τα νέα μοντέλα που βγαίνουν από το παιχνίδι, λέγοντας πως «όποιος έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, είναι η μόνη ιδέα που έχει!».

Τα loafers της είναι Gucci και κοστίζουν 595 ευρώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ