Θοδωρής Μαραντίνης: «Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα! Το νέο ξεκίνημα μετά τον χωρισμό του!

Τι συνέβη;

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα! Το νέο ξεκίνημα μετά τον χωρισμό του!

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για τον Θοδωρής Μαραντίνη. Κάνει το νέο ξεκίνημα μετά τον χωρισμό του που έγινε γνωστός πριν περίπου εφτά μήνες.

Ο τραγουδιστής ξεκινάει κάτι καινούριο στη ζωή του. Από τον Γενάρη θα τον βλέπουμε εκτός από τα νυχτερινά κέντρα και στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου, ο Θοδωρής Μαραντίνης από τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει μια δική του εκπομπή late night talk show.

Θοδωρής Μαραντίνης: Τα "έσπασε" σε νυχτερινό κέντρο! Δείτε υλικό κατευθείαν από τους φωτογράφους!

Μάλιστα, θα θυμίζει πολύ το Bar που παρουσίαζε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους! Βίντεο ντοκουμέντο!

Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους βρέθηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης και υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο από την βόλτα τους.

Τι και αν το ζευγάρι χώρισε πριν αρκετούς μήνες, παραμένει δεμένο για χάρη των δυο γιων που έχουν αποκτήσει μέσα από τη σχέση τους.

Μάλιστα, σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πήραν τα παιδιά και βρέθηκαν στο Γαλάτσι Olympic Hall όπου παρακολούθησαν όλοι μαζί μια παράσταση.

Η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Θοδωρή Μαραντίνη να περπατάει με τους γιους τους.

Θοδωρής Μαραντίνης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο! Η νύφη έκλεψε την παράσταση!

Είδαμε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο και η νύφη έκλεψε σίγουρα την παράσταση! Τις δημοσίευσε ο Θοδωρής Μαραντίνης...

Μία ανατρεπτική δημοσίευση έκανε ο αγαπημένος τραγουδιστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Μοιράστηκε φωτογραφίες από τον γάμο που τον συγκίνησε...

Θοδωρής Μαραντίνης: Μας έδειξε για πρώτη φορά τον πατέρα του! Πόσο μοιάζουν στο πρόσωπο;

Συγκεκριμένα, η 24η Νοεμβρίου είναι η μέρα της επετείου των γονιών του Θοδωρή Μαραντίνη και επί τη ευκαιρία, ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από το γάμο.

Η μητέρα του ήταν σίγουρα αυτή που τράβηξε τα βλέμματα με την ομορφιά της και το εντυπωσιακό νυφικό της, ενώ ο πατέρας του είναι ίδιος με εκείνον!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Γάμος ΜαραντίνηςΘοδωρής Μαραντίνης φωτογραφίες