Νώντας Παπαντωνίου: Μετά την Ιωάννα Τούνη σε σχέση με παίκτρια του GNTM! Το πρόσωπο «βόμβα»! (Βίντεο)

Αδιανόητο! Αυτή είναι!

Νώντας Παπαντωνίου: Μετά την Ιωάννα Τούνη σε σχέση με παίκτρια του GNTM! Το πρόσωπο «βόμβα»! (Βίντεο)

Μετά την Ιώαννα Τούνη ο Νώντας Παπαντωνίου βρίσκεται σε σχέση σύμφωνα με το Πρωινό με παίκτρια του GNTM. Το πρόσωπο «βόμβα» που δεν περιμέναμε.

Οριστική σε σελίδα στη ζωή του έχει αλλάξει ο μπασκετμπολίστας που πλέον παίζει με την Λάρισα. Έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μοντέλου.

Μετά την νέα σχέση της Ιωάννας Τούνη, έρχεται και αυτή του Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίο σύμφωνα με το Πρωινό η σύντροφο του είναι πρώην παίκτρια - πλέον - του GNTM.

Ο λόγος για την Ασημίνα, η οποία έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και τους απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Νώντας Παπαντωνίου: Κατακεραύνωσε δημόσια την Ιωάννα Τούνη - «Δεν είμαι ινφλουένσερ να λέω...»!

Ο Νώντας Παπαντωνίου κατακεραύνωσε δημόσια την Ιωάννα Τούνη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, αλλά και την ανακοίνωση πως έριξαν τίτλους τέλους.

Συγκεκριμένα, πρώτο το Youweekly.gr είχε αποκαλύψει πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση.

Η Ιωάννα Τούνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «My style rocks» με ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως με τον Νώντα Παπαντωνίου όχι μόνο δεν είναι μαζί, αλλά είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, στο ταξίδι τους στο Μπαλί ήταν ήδη χωρισμένοι, ωστόσο, ήθελαν να δουν μήπως μπορέσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Ο Νώντας Παπαντωνίου, μπορεί τόσο καιρό να μην είχε κάνει καμία δήλωση, όμως πριν λίγες ώρες απάντησε σε σχόλια διαδικτυακών του φίλων στο Instagram.

Ο ίδιος κατακεραύνωσε την Ιωάννα Τούνη, λέγοντας πως δεν είναι ινφλουένσερ να μιλάει δημόσια για την σχέση του, ενώ σε άλλο σχόλιο είπε πως δεν υπάρχει λόγος να μιλάει για πρώην σχέση του μετά από ένα μήνα.

undefined

Νώντας