Γιάννης Φλωρινιώτης: "Έθαψε" τον Λευτέρη Πανταζή- «Έκλεψε το τραγούδι "Ταραχή"»!

Τον δίκασε κανονικά!

Γιάννης Φλωρινιώτης:

"Έθαψε" κανονικά τον Λευτέρη Πανταζή ο Γιάννης Φλωρινιώτης! «Έκλεψε το τραγούδι "Ταραχή"»!

Η κόντρα του Γιάννη Φλωρινιώτη με τον Λευτέρη Πανταζή καλά κρατεί! Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Πανταζή, εξηγώντας γιατί δε θέλει να του ξαναμιλήσει ποτέ.

Λευτέρης Πανταζής: Έβαλε κάτω τον Θάνο Πετρέλη! (Βίντεο)

«Καθόλου δεν τα έχω βρει με τον Λευτέρη Πανταζή! Δεν υπάρχει περίπτωση! Πρώτα απ’ όλα έχει αδικήσει εμένα που μου έκλεψε το τραγούδι. Δεύτερον, την κόρη μου. Έχει αδικήσει το παιδί από τη Θεσσαλονίκη που του πήρε το τραγούδι Ταραχή και το έκανε σουξέ.

Όλοι λένε ότι τραγουδούν πιο λίγα χρόνια για να κρύψουν την ηλικία τους. Και ο Λευτέρης Πανταζής ξεκίνησε αρχές του ’70 και η Άντζελα Δημητρίου, τους ήξερα από τότε. Εγώ γιατί λέω 59 χρόνια και χαίρομαι που τραγουδάω τόσα χρόνια».

Λευτέρης Πανταζής: Μίλησε ανοιχτά για την μυθική ατάκα «Βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα»!

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε ανοιχτά για την μυθική ατάκα που λέει στα κέντρα που τραγουδά και γρήγορα έγινε viral «Βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα».

Ο τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τη... μυθική, πλέον, ατάκα του, "βασανιστείτε" που λέει συνήθως στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδά, στο φετινό σχήμα στο οποίο συμμετέχει: "Χθες ήταν ο κόσμος όρθιος και δεν χωρούσε να μπει στο μαγαζί".

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόρη του, την οποία και λατρεύει.

Λευτέρης Πανταζής: Αυτή ήταν η αντίδραση του όταν είδε την γυμνή φωτογράφιση της κόρης του!

Αυτή ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Πανταζή όταν είδε την γυμνή φωτογράφιση της κόρης του, Κόνι Μεταξά.

Ο τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη το περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού και αναφέρθηκε στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Η κόρη σου, Κόνι Μεταξά, έκανε πρόσφατα γυμνή φωτογράφιση.

Ήταν πολύ κυριλέ φωτογράφιση, ήταν πολύ καλή. Ήταν γυμνή… χωρίς να είναι γυμνή.

Σε ρώτησε για να το κάνει;

Ναι, βέβαια, και της είπα ότι «Έτσι μου αρέσει να είναι… να είναι σεβαστική, ωραία φωτογράφιση, για να μην έχει κανένας να σου πει τίποτα ποτέ». Της είπα να προσέχει, να μην προκαλεί. Εκείνη μου απάντησε ότι «στην Αμερική τα κάνουν κάθε μέρα».