Κορυφαίος ποδοσφαιριστής νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στα γήπεδα!

Πιο δυνατός από ποτέ!

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στα γήπεδα!

Νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στα γήπεδα πιο δυνατός από ποτέ αυτός ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής! Θα κάνει απόψε την πρώτη του εμφάνιση!

Είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου και η ιστορία της ασθένειάς του σόκαρε τον κόσμο. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο έκανε τις απαραίτητες θεραπείες και βγήκε νικητής από την ασθένειά του.

Σοκ! Μαχαίρωσαν κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη!

Ο λόγος για τον Μάξ Τέιλορ, ποδοσφαιριστή της Manchester United, ο οποίος θα εμφανιστεί σήμερα στον αγώνα των "Κόκκινων Διαβόλων" για πρώτη φορά μετά τις χημειοθεραπείες του.

Μιλώντας στο BBC Sport, ο Τέιλορ ξεκαθάρισε πως θέλει απλά να αφήσει πίσω του την ιστορία της ασθένειάς του και να συνεχίσει την καριέρα του σαν να μην έγινε τίποτα.

«Στην αρχή σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά φτάνει μια στιγμή που όταν κλείνει η πόρτα και είσαι μόνος σου, σκέφτεσαι πραγματικά ότι υπάρχει φόβος για τη ζωή σου. «Είναι αυτό το σύνδρομο που μοιάζει με ίωση… Είσαι ξύπνιος, τρέμεις ολόκληρος, ιδρώνεις τελείως αλλά ταυτόχρονα απλά κρυώνεις πολύ. Αρχίζει η αρρώστια από εκείνο το σημείο.

Δεν θέλω να με θυμούνται απλά επειδή είχα καρκίνο. Είναι ένα κομμάτι μου, το πέρασα, αλλά δεν με προσδιορίζει ως άτομο αυτό…».

ποδοσφαιριστής καρκίνος

Σοκ με κορυφαίο ποδοσφαιριστή! Συνελήφθη σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Σοκ με κορυφαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνελήφθη σε κύκλωμα ναρκωτικών! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της elespanol.com που επικαλείται πληροφορίες από το Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αστυνομία εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα στη διάρκεια επιχείρησης με κωδικό Maskoke, που έγινε ταυτόχρονα σε έντεκα διαφορετικά σημεία με τη συμμετοχή 150 ανδρών και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 20 μελών της σπείρας.

Ο Κόκε, σύμφωνα με το EFE, που αναφέρεται σε πηγές της αστυνομίας, φέρεται ως ένας από τους επικεφαλής του κυκλώματος.

Σοκ! Κρίσιμες στιγμές για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Τι συνέβη;

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κόκε συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (19/11) στο σπίτι του στην Εστεπόνα. Ο Κόκε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μάλαγα, τη Μαρσέιγ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τους Χιούστο Νταϊνάμο και την Μπλούμινγκ στη Βολιβία!

Ποδοσφαιριστής ναρκωτικά ποιος είναι