Τζίνα Αλιμόνου: Πιο σικάτη από ποτέ στο θέατρο! Όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια της!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Τζίνα Αλιμόνου: Πιο σικάτη από ποτέ στο θέατρο! Όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια της!

Για μία ακόμη φορά, η Τζίνα Αλιμόνου ήταν πιο σικάτη από ποτέ! Έβαλε στενό παντελόνι και όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια της!

Η καλλονή έκανε μία πιο casual αλλά σε κάθε περίπτωση σικάτη εμφάνιση στο θέατρο. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο θέατρο «Αθηνά» και παρακολούθησε την παράσταση "Happy Birthday ΕΛΛΑΣ".

Τζίνα Αλιμόνου: Χαμογελά ξανά! Η ανακοίνωση για το νέο ξεκίνημα...

Το σύνολό της κολάκευε το σώμα της μιας και έβαλε μία μαύρη στενή καμπάνα που τους έκανε όλους να την κοιτάζουν! Τη συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο με διακριτικά ροζ σχέδια, ενώ το look της συμπλήρωσε με μαύρη τσάντα!

Ο φωτογραφικό φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" και σας την παρουσιάζει:

Αλιμόνου εμφάνιση

Τζίνα Αλιμόνου: Έμοιαζε με άγγελο ντυμένη στα λευκά! Η εμφάνιση που θύμιζε άλλη εποχή!

Η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις στην χθεσινή επίδειξη μόδας, ανήκε αναμφισβήτητα στην Τζίνα Αλιμόνου! Η καλλονή έμοιαζε με άγγελο ντυμένη στα λευκά και προκάλεσε νοσταλγία, καθώς η εμφάνισή της θύμιζε άλλη εποχή!

Όλοι την κοιτούσαν σαν να ήταν "θαύμα εξ'ουρανού"!

Τζίνα Αλιμόνου: Ανοίγει τα "φτερά" της! Αποκάλυψη τώρα για το νέο βήμα στη ζωή της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" στο πλάι των Γιάννη Ράπτη και Δημήτρη Μαστρόκαλο, με την ίδια να δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Τζίνα Αλιμόνου άγγελος

H ίδια πιο λαμπερή από ποτέ, προτίμησε να αναδείξει το ύψος της και το σώμα της, φορώντας ένα μακρύ, λευκό φόρεμα, που θύμιζε δεκαετίες του '50, '60 με λεπτομέρειες από δαντέλα. Φυσικά, θέλοντας να κρατήσει την απλότητα στην εμφάνισή της, προτίμησε να μην φορέσει πολλά αξεσουάρ και να κρατήσει το μακιγιάζ της απλό!

Φρόντισε να τονίσει την φυσική της ομορφιά και το πέτυχε, μιας και όλοι συζητούσαν για την "αγγελική εμφάνιση" της βραδιάς!

Τζίνα Αλιμόνου εμφάνιση

Ωστόσο φρόντισε να δείξει και μια πιο ροκ πλευρά της, επιλέγοντας μαύρες ψηλές μπότες ώστε να "σπάσει" το λουκ και να το κάνει πιο σύγχρονο!