Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός στα 35 του!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός στα 35 του!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός μόλις στα 35 του!

Ο ηθοποιός κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.

Θρήνος! Πέθανε μπασκετμπολίστας ελληνικής ομάδας!

Ο λόγος για τον Γκόντφρι Γκάο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 35 ετών και ενώ έκανε γύρισμα για το ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει με τίτλο «Chase me»!

«Κατέρρευσε ξαφνικά ενώ έτρεχε. Το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», δήλωσε εκπρόσωπος του Chase Me.

Ο ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε αρκετά project με τα πιο σημαντικά να είναι τα Momo Love, Never Give Up Dodo, God of War Zhao Yun, Remembering Lichuan, αλλά ο πιο μεγάλος του ρόλος ήταν στο The Mortal Instruments: City of Bones.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Νεκρή κορυφαία τραγουδίστρια στα 28 της!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως βρέθηκε νεκρή μία κορυφαία τραγουδίστρια στα 28 της!

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, η άτυχη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή. Η Αστυνομία τη βρήκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για πιθανή αυτοκτονία η οποία ακολούθησε την προηγούμενη απόπειρα που είχε κάνει λίγους μήνες πριν.

Θρήνος: Πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα!

Ο λόγος για τη σταρ της K-Pop, Goo Hara, η οποία ήταν ένα από τα ονόματα που μεσουρανούσαν στην ιαπωνική μουσική βιομηχανία. Μάλιστα λίγες μέρες πριν η τραγουδίστρια είχε επιστρέψει από περιοδεία που έκανε προκειμένου να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ.

Σήμερα το πρωί, η Goo Hara βρέθηκε αναίσθητη μέσα στο διαμέρισμά της, ωστόσο ακόμα οι Αρχές δεν είναι σε θέση να δώσουν την ακριβή αιτία θανάτου.

Αντίστοιχο περιστατικό ωστόσο είχαν βιώσει και τον περασμένο Ιουνίου, όπου η τραγουδίστρια βρέθηκε και πάλι αναίσθητη μέσα στο σπίτι αλλά η ζωή της σώθηκε τελευταία στιγμή.

πέθανε τραγουδίστρια