Αντίνοος Αλμπάνης: Εξομολόγηση σοκ για την υγεία του! «Θα μπορούσαν να απομονωθώ»!

Τα λόγια του ράγισαν καρδιές!

Αντίνοος Αλμπάνης: Εξομολόγηση σοκ για την υγεία του! «Θα μπορούσαν να απομονωθώ»!

Ακόμη μία εξομολόγηση σοκ έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την υγεία του! «Θα μπορούσαν να απομονωθώ»!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε ανοικτά για την περιπέτεια που έζησε με το πρόβλημα υγείας του.

Αντίνοος Αλμπάνης: Χαμογελά ξανά μετά τον καρκίνο! Το μήνυμα αισιοδοξίας...

Μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης ξεκαθάρισε πως ποτέ του δε θέλησε να δει το πρόβλημα υγείας του σαν κάτι που τον αναγκάζει να μείνει σπίτι και να απομονωθεί σταματώντας έτσι τη δουλειά του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο Αντίνοος είπε:

«Δεν θέλω να μπερδεύω καθόλου το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου. Αν αρχίσω να πιστεύω πως κάπως κούμπωσαν αυτά, θα αρχίσω να τρελαίνομαι.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τη δική μου περιπέτεια, θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης και εγκλεισμού. Να πω ότι κλείνω τα παράθυρα, τις πόρτες και μένω στο σπίτι να το ζω μόνος μου όλο αυτό το πράγμα. Με βοήθησε πάρα πολύ το κείμενο σε αυτό το κομμάτι να αντιμετωπίσω αλλιώς την κατάσταση και να πω ότι δεν θα μείνω στο σπίτι και θα κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θα βγω έξω, θα δουλέψω, θα κάνω ότι έκανα».

Αντίνοος Αλμπάνης: Εξομολόγηση σοκ! «Χρειάστηκε να διακόψω στα μισά τις παραστάσεις»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης προχώρησε σε μία εξομολόγηση σοκ για την ασθένειά του! «Χρειάστηκε να διακόψω στα μισά τις παραστάσεις»!

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ασθένειά του και πώς αυτή τον επηρέασε στη δουλειά του.

Αντίνοος Αλμπάνης: Χαμογελά ξανά μετά τον καρκίνο! Το μήνυμα αισιοδοξίας...

Έτσι μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε:

«Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες. Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο. Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπα ότι πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος.

Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική, ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο».