Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της! Το δέντρο - υπερπαραγωγή!

Σε γιορτινό κλίμα η παρουσιάστρια!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της! Το δέντρο - υπερπαραγωγή!

Επιτέλους έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Το δέντρο της είναι σκέτη υπερπαραγωγή!

Οι γιορτές βρίσκονται προ των πυλών και η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της και να φέρει το κλίμα των Χριστουγέννων!

Μπέττυ Μαγγίρα: Έφερε τα Χριστούγεννα σπίτι της! Το δέντρο - υπερπαραγωγή!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τους στολισμούς της οι οποίοι έκαναν το σπίτι της να λάμπει!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογείται! «Η πρόταση που μου έκαναν ήταν προσβλητική...»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογείται για πρώτη φορά το λόγο πίσω από την αποχώρησή της από τον Alpha! «Η προσφορά που μου έκαναν ήταν προσβλητική...».

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας με τον Alpha.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εξομολόγηση μετά το τροχαίο - «Μπροστά μου ήταν ένα ταξί και...»! (Βίντεο)

Μεταξύ άλλων σχολίασε και την πορεία του καναλιού μέχρι τώρα από τη στιγμή που η ίδια αποχώρησε.

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση.

Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό».