Κορυφαία τραγουδίστρια είχε ατύχημα επί σκηνής! «Πάγωσε» το αίμα των θαυμαστών της...

Τι συνέβη;

Κορυφαία τραγουδίστρια είχε ατύχημα επί σκηνής! «Πάγωσε» το αίμα των θαυμαστών της...

«Πάγωσε» το αίμα θαυμαστών κορυφαίας τραγουδίστριας, όταν είχε ένα ατύχημα επί σκηνής, την ώρα που πραγματοποιούσε την συναυλία της.

Το βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου τράβηξε ένα θαυμαστής της, ο οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν πρώτη θέση στην συναυλία της.

Όλα έγιναν όταν η τραγουδίστρια περπατούσε πάνω σε ένα τραπέζι με τις πολύ ψηλές over the knee μπότες της και ξαφνικά έχασε την ισορροπία της.

Σοκ για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό! Το σοβαρό χειρουργείο...

Ο λόγος για την Ariana Grande, την οποία πρόλαβε να πιάσει χορευτής της, πριν πέσει στο έδαφος. Όπως ήταν επόμενο ξέσπασε σε γέλια.

Σoκ! Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό! Ήταν επάνω στην σκηνή όταν ξαφνικά...

Σoκ! Οι συνάδελφοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν! Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό. Ήταν επάνω στην σκηνή όταν ξαφνικά...

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός τραυματίστηκε, όταν ένα τραπέζι του ήρθε στο κεφάλι! Ο Σπύρος Θεοδόσης, βρισκόταν σε πρόβες της θεατρικής παράστασης που συμμετέχει, όταν συνέβη το περιστατικό!

Ο φίλος και συνεργάτης του , Σπύρος Μπιμπίλας ,αφού έσπευσε να βοηθήσει τον συνάδελφο του, φρόντισε να ενημερώσει το κοινό του με την σχετική φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Αυτό σχολίασε την λεζάντα της ανάρτησης του!

«Πρώτες βοήθειες στον φίλο μου Σπύρο Θεοδόση που ως μουστακαλής μάγκας του 60 χτύπησε λίγο στην πρόβα για το ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ. που ανεβαίνει στις 8 Ιούλη στο Χυτήριο. Όχι δεν έπεσε από την σκάλα ,του ήρθε τραπέζι στο κεφάλι την ώρα της αλλαγής του σκηνικού.. Τα καλά του επαγγέλματος.. Άντε και καλό μας μήνα... Γουριιιιιιιι.»

Δείτε την φωτογραφία:

Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό!

Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό!