Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ! «Θα κάνω δεύτερο γάμο όταν...»

Τα είπε όλα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ! «Θα κάνω δεύτερο γάμο όταν...»
News 28.11.2019 07:49

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι για μία ακόμη φορά πιο αποκαλυπτική από ποτέ! «Θα κάνω δεύτερο γάμο όταν...»!

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στη «Real» και μίλησε για όλους και για όλα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο θάνατος που την "σημάδεψε" - «Εγώ φοβόμουν...»!

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι πρόθυμη να κάνει έναν δεύτερο γάμο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

«Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματί­σεις. Ολα γίνονται έτσι όπως πρέπει να γίνουν. Αν είναι να προχωρήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου ξανά, όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθή­κες και ο κατάλληλος άνθρωπος θα το κάνω. Προφανώς δεν θα μπορούσα να περάσω στο επόμενο βήμα, αν δεν υπήρχε η απόλυτη ευτυ­χία σε όλους, αλλά δεν νομίζω ότι έχει μεγα­λύτερη διαφορά από τις σχέσεις γενικότερα όπου ο καθένας ζητά και θέλει κάτι συγκεκρι­μένο. Υπάρχουν διάφορες συνθήκες που όταν βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο είναι όλα λυμέ­να εξαρχής» ήταν τα λόγια της.

Όσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Κρατάς Μυστικό» σχολίασε: «Πραγματικά, είχα 15 χρόνια να παίξω σε σει­ρά. Τελευταία μου συνεργασία ήταν πριν γίνω μητέρα! Μετά παιδιά μικρότερα δεν θα μπο­ρούσα να ανταπεξέλθω και τώρα μπήκα στη διαδικασία, επειδή ήταν οι κατάλληλες συνθήκες να παίξω στο "Κρατάς μυστικό". Είναι μια εξαιρετική δουλειά, σε σκηνοθεσία του Αντώ­νη Αγγελόπουλου, και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω. Υποδύομαι μια αεροσυνοδό που έχει τα θεματάκια της...».

Και συνέχισε: «Στις προσωπικές μου σχέσεις είμαι πολύ ευθύς δεν είμαι άνθρωπος της ίντριγκας. Θα πω αυτά που αισθάνομαι και θα το δουλέψω μέχρι τελικής πτώσεως». Άραγε, η ίδια κρατά μυστικό; «Ναι, είμαι πολύ εχέμυθη! Δεν θα μου πάρεις λέξη, ακόμα και αν αυτός που με έχει εμπιστευτεί δεν είναι κολλητός μου. Και αυτό το θεωρώ αυτονόητο και από το περιβάλλον μου προς εμένα. Το θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει εμπιστοσύνη. Έχω τερματίσει και φιλικές σχέσεις και προσωπικές γιατί κάποιος πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου και δεν κράτησε εχεμύθεια».

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έμεινε» στον δρόμο η παρουσιάστρια! Τι έπαθε το αμάξι της;

«Έμεινε» στο δρόμο η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τι έπαθε το αμάξι της παρουσιάστριας;

Ένα ατυχές συμβάν μοιράστηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στα social media και έτσι φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα συμβαίνουν μέσα στην μέρα της. ]

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στόλισε και το σπίτι της είναι ότι πιο ζεστό! Το σαλόνι της θα το λατρέψεις!

Στην τελευταία διαδικτυακή "εξομολόγηση", η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε μία φωτογραφία της λίγο πριν μπει στο αμάξι της, αποκαλύπτοντας πως λίγο αργότερα το αμάξι έπαθε λάστιχο.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε ,λίγο πριν μπω στο αμάξι ,για να πάω σε ραντεβού .Λίγα λεπτά μετά,συνειδητοποίησα ότι το λάστιχο από την άλλη μεριά είναι τελείως σκασμένο. Άρα,κρατάω το χαμόγελο ,περιμένω οδική κ πάω βουλκανιζατέρ.Η ζωή είναι απρόβλεπτη» ήταν τα λόγια της στη λεζάντα.

Τουλάχιστον παρά τις ατυχίες που της συνέβησαν, κράτησε το χαμόγελό της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της νέας σειράς του Alpha!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτός είναι ο φύλακας άγγελός της!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share