Παντελής Παντελίδης: «Πνίγηκε» από κόσμο το μαγαζί του τραγουδιστή! Ανατριχιαστική η φωτογραφία του στον τοίχο...

Δημοσίευσε η γυναίκα του αδερφού του απίστευτες εικόνες...

Παντελής Παντελίδης: «Πνίγηκε» από κόσμο το μαγαζί του τραγουδιστή! Ανατριχιαστική η φωτογραφία του στον τοίχο...

«Πνίγηκε» από κόσμο το μαγαζί του τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη το βράδυ της Τετάρτης! Ανατριχιαστική, βέβαια, ήταν η φωτογραφία του στον τοίχο...

Η επιθυμία της οικογένειας του τραγουδιστή έγινε πραγματικότητα. Η καφετέρια που διατηρεί ο αδελφός του. Τριαντάφυλλος, στη Νέα Ιωνία, το "Άρωμα πλατείας", πλέον ονομάζεται "Άρωμα πλατείας Παντελή Παντελίδη" με φόντο την εικόνα του Παντελίδη, ενώ στο εσωτερικό ο χώρος είναι «γεμάτος» από φωτογραφίες, δίσκους και πράγματα που τον θυμίζουν.

Η σύζυγος αυτού, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο μαγαζί και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του το οποίο ήταν πραγματικά γεμάτο!

Το μάτι μας, βέβαια, δεν μπορούσε να μην πέσει πάνω στην τεράστια φωτογραφία του Παντελή στον τοίχο... Ανατριχιαστικό... Δείτε στιγμιότυπα παρακάτω:

Παντελής Παντελίδης μαγαζί

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Παντελής Παντελίδης: Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα!

Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του Παντελή Παντελίδη, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα! Πώς είναι;

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά τρία χρόνια μετά το δυστύχημα στο οποίο «έχασε» τον γιο της χαμογελάει ξανά....

Ο δεύτερος γιος της, Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου την έκαναν γιαγιά και η ίδια έχει αρχίσει και βρίσκει ξανά τα πατήματά της!

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Νίνο έγινε νονός και σύσσωμη η οικογένεια ήταν στο πλευρό του. Ο νεαρός πόζαρε αγκαλιά με τα μητέρα του με εκείνη για πρώτη φορά να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή. Ωστόσο, η μητέρα του δεν έχει βγάλει ακόμα τα μαύρα...

«Μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εμένα!! Απίστευτο συναίσθημα.!! Υψίστη τιμή και μεγάλη χαρά να γίνεσαι νονός.!!!». έγραψε ο Νίνο κάτω από τις φωτογραφίες που πόσταρε στο instagram. Δείτε τις: