Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Έβαλαν μαύρα ρούχα και όμως «έλαμπαν» μέσα στη μέρα! Το υλικό ντουκουμέντο!

Τους «χάζευαν» οι περαστικοί!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Έβαλαν μαύρα ρούχα και όμως «έλαμπαν» μέσα στη μέρα! Το υλικό ντουκουμέντο!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έβαλαν μαύρα ρούχα και όμως «έλαμπαν» μέσα στη μέρα! Το υλικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα!

Το ζευγάρι έκανε μια casual εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις! Οι δυο τους, ήταν πιασμένοι χεράκι - χεράκι και απόλαυσαν μια χαλαρή μέρα χωρίς υποχρεώσεις...

Ο Σάκης Ρουβάς έσπασε την μονοτονία του μαύρου με ένα ζευγάρι μποτάκια ενώ η Κάτια έβαλε ένα κραγιόν σε Nude τόνους! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε καρέ - καρέ! Ιδού όλο το υλικό στη δημοσιότητα:

Κάτια Ζυγούλη: Το μαγιό της είναι γεμάτο «τριγωνάκια» και «σπάει» ταμία! Κοστίζει 108 ευρώ!

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς ρούχα
Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς μαύρα
Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς ντοκουμέντο
Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς εμφάνιση

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε μαύρο κολάν και ο Ρουβάς δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της! Τις «έσβησε» όλες....

Η Κάτια Ζυγούλη έβαλε μαύρο κολάν και ο Σάκης Ρουβάς δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της. Τις «έσβησε» όλες με αυτή την εμφάνιση.

Το ζευγάρι ακόμη και μετά από πολλά χρόνια γάμου είναι full ερωτευμένο και αυτό το απέδειξαν και τα καυτά φιλιά που είχαν ανταλλάξει δημόσια.

Η Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε μαζί του στην Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο.

Το μοντέλο φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο κολάν με μαύρο top με πούλιες και όπως ήταν επόμενο, ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, αφού ήταν μια κούκλα.

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε μαύρο κολάν και ο Ρουβάς δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της! Τις «έσβησε» όλες

Κάτια Ζυγούλη: Πήγε το μαύρο φόρεμα σε άλλα επίπεδα! Ο Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά με αυτή την εμφάνιση...

Η Κάτια Ζυγούλη το τόλμησε και πήγε το μαύρο φόρεμα σε άλλα επίπεδα! Ο Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά με αυτή την εμφάνιση και δεν τον αδικούμε...

Η Κάτια Ζυγούλη, αν και πολύτεκνη μανούλα, έχει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η ίδια, φροντίζει να το αναδείξει με κομψά looks και το φόρεμά της αυτό, πήγε την εμφάνισή της σε άλλα επίπεδα!

Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα....

Η Κάτια Ζυγούλη το τόλμησε και ο Σάκης Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά! Τι έβαλε όμως η Κάτια; Το όμορφο μοντέλο, επέλεξε για πρόσφατη εμφάνισή της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται μαύρο φόρεμα γεμάτο πούλιες, το οποπίο συνδύασε με έντονο μακιγιάζ και sleek back μαλλιά! Ιδού λοιπόν:

Κάτια Ζυγούλη: Πήγε το μαύρο φόρεμα σε άλλα επίπεδα! Ο Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά με αυτή την εμφάνιση...