ΣΚΑΙ - Έκτακτο: Εξαφάνισε το βίντεο που "καίει" τον Γιώργο Λιάγκα! Τι συμβαίνει στο κανάλι;

Μόλις «έσκασε»!

ΣΚΑΙ - Έκτακτο: Εξαφάνισε το βίντεο που

Έκτακτο έσκασε για τον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Λιάγκα. Το κανάλι εξαφάνισε το βίντεο της εκπομπής που "καίει" τον παρουσιαστή. Τι συμβαίνει;

Ο σταθμός θέλει να ξεχαστεί οριστικά το συμβάν με τα σχόλια για το ΑΠΘ τα οποία ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο σάλος γύρο από την εκπομπή «Μεσημέρι ΣΚΑΙ».

Τα σχόλια αυτά δεν έκαναν κακό μόνο στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στους συνεργάτες του, όπως την Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση στην Τεχνόπολη. Ενώ, υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από το Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ», το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ.

Όπως λοιπόν σας είπαμε, ο ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση την οποία και έκανε πράξη, να διαγράψει την εκπομπή από το επίσημο κανάλι στο Youtube με σκοπό σιγά - σιγά να ξεχαστεί το γεγονός.

Γιώργος Λιάγκας: Αλλαγή πλάνων στο ΣΚΑΙ! «Πετούν» από το πρόγραμμα την εκπομπή!

Το περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει τέλος και η αλλαγή πλάνων του ΣΚΑΙ ήταν αναμενόμενη! «Πετούν», λοιπόν, την εκπομπή από το πρόγραμμα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Πριν βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μέσα από το Vanda’s blog θα σας μεταφέρω με επιφύλαξη πάντα όλες τις νέες πληροφορίες!

Σύμφωνα με τις πηγές μου οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου αποφάσισαν μετά από αρκετές συσκέψεις και με την ομάδα της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΙ» να βγάλουν από το πρόγραμμα τις επαναλήψεις της εκπομπής που είχαν τεθεί σε πολύ πρωινές ώρες για να γεμίσει το κενό στο πρόγραμμα!

Γιώργος Λιάγκας - σκάνδαλο: Παραίτηση "βόμβα" συνεργάτη του στον ΣΚΑΙ; Όλη η αλήθεια!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda’s blog, εφόσον δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής εξελίξεις από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ οι υπεύθυνοι έκριναν σωστό να απομακρύνουν από την τηλεόραση επεισόδια της συγκεκριμένης εκπομπής που μπορεί να είχαν κάποιους... τσιμπημένους θα πω σχολιασμούς από τον παρουσιαστή και το πάνελ του!

Να τονίσω πως οι άνθρωποι του σταθμού έχουν δώσει ήδη δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Λιάγκα και στην ομάδα του παρά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες γιατί πιστεύουν πως... άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε.

Ωστόσο αναμένουμε για την απόφαση από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ γιατί το θέμα σίγουρα δεν έχει τελειώσει...