Sin Boy: Ο τραγουδιστής του "Mama" επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του! Είναι εξαφανισμένος!

Πήγε στην Αλβανία και δεν μπορεί να τον βρει κανείς!

Sin Boy: Ο τραγουδιστής του

Ο τραγουδιστής του επιτυχημένου τραγουδιού "Mama", Sin Βοy, επέστρεψε όπως φαίνεται στον τόπο καταγωγής του. Είναι εξαφανισμένος εδώ και αρκετό καιρό.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις αναρτήσεις του οι οποίες έγιναν viral στο διαδίκτυο, ο ίδιος θέλησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

Ωστόσο, τα ίχνη τα "χάθηκαν" καθώς πλέον δεν πραγματοποιεί εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, ενώ σπάνιε είναι και οι αναρτήσεις του.

Ο Υποχθόνιος, μίλησε στο «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Sin Boy λέγοντας: «O Sin Boy είναι στην Αλβανία. Εκεί είναι νομίζω. Έψαξα δυο φορές να τον βρω στην αρχή. Με αυτά που έβλεπα στα stories του. Ε δεν μου απάντησε και εντάξει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Από την trap βγάζουμε λεφτά, αλλά όχι πολλά. Έχω κάνει και άλλες δουλειές εκτός από την trap. Έκανα παρανομίες. Δε μετάνιωσα αλλά σώθηκα από αυτό».

Snik - Sin boy: Έλληνας τραγουδιστής τους "τελείωσε" με μια δήλωση! Τα απίστευτα... καρφιά!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής "τελείωσε" τον Snik και τον Sin boy με μια μόνο δήλωση. Τα απίστευτα καρφιά στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Οι δυο ράπερ τραγουδιστές έχουν απασχολήσει πολύ τα media τους τελευταίους μήνες και είχαν μπει στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Νότης Σφακιανάκης, με αφορμή την συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη, ρωτήθηκε και για τους δυο και τους... άδειασε.

«Δεν τους έχω ακούσει. Η ραπ δεν είναι τραγούδι, είναι ομιλία. Δεν θέλω να ακούσω κάποιον που να μιλάει με υπόκρουση κάποια μουσική που έχει πάρει από τον Σταμάτη ή κάποιον άλλον. Δεν θα έκανα ντουέτο με έναν τέτοιο τραγουδιστή. Για ποιο λόγο να το κάνω;» δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης.

Sin Boy: Αυτή είναι η «γυναίκα» του τραγουδιστή «Mama”! Δείτε το πρόσωπό της...

Δείτε το πρόσωπο της "γυναίκας" του τραγουδιστή του... "Mama", Sin Boy! Αυτή είναι κι έχουμε βίντεο! Αποκάλυψη τώρα για πρώτη φορά...

Ο Sin Boy παρά τη μεγάλη του προβολή στα social media φροντίζει να προστατεύει τα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος κρατώντας τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό συμβαίνει και με την κοπέλα του, ειδικά τα τελευταία χρόνια που ο τραγουδιστής έφτασε σε επίπεδα διασημότητας που δεν τα περίμενε κανείς.

Αθηνά Παντελίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τον Sin Boy! Αποκαλύπτει αν πήρε άδεια τελικά για το τραγούδι του Παντελίδη!

Σε παλιά του insta stories και βίντεο που ανέβαζε συμμετείχαν κάποια από τα στενά του πρόσωπα, μεταξύ αυτών και η κοπέλα του.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο ο Sin Boy αποφασίζει να της κάνει μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου, η οποία κατέληξε σε… φάρσα.

Η κοπέλα, από τις ελάχιστες πληροφορίες που δίνονται στο βίντεο, λέγεται Δέσποινα, είναι ένα εντυπωσιακό ξανθό κορίτσι που φαίνεται ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον τραγουδιστή, από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα, αφού στο βίντεο του 2016 ο ίδιος αναφέρει ότι είναι μαζί της 2 χρόνια.