Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Βόμβα" από τον παρουσιαστή! Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα!

Η μεγάλη αλλαγή στην ζωή του!

Γρηγόρης Αρναούτογλου:

"Βόμβα" από τον παρουσιαστή! Αλλάζει πορεία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα!

Τι ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram; Μας άφησε όλους έκπληκτους!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κάλεσε τον Νίκο στον αέρα και τον προκάλεσε στο πιο επικό «Loquita Challegne»!

Ο γνωστός παρουσιαστής θα "δοκιμαστεί" σε μια καινούργια εμπειρία που δεν έχει ξαναζήσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αφήσει πίσω την μεγάλη του αγάπη, την τηλεόραση. Ο ίδιος μας εξέπληξε ευχάριστα με την ανακοίνωσή του πριν λίγες ώρες.

Ο Αρναούτογλου έχει μεγάλη αγάπη και για την φωτογραφία, κάτι που δεν το κρύβει και για αυτό μάλιστα θέλησε να πάει ένα βήμα παραπέρα και να μετατρέψει το χόμπι του σε δουλειά.

Το νέο του μεγάλο "βήμα" θα ξεκινήσει με τα γενέθλιά του, όπως λέει και ο ίδιος χαρακτηριστικά, "17 Δεκεμβρίου την ημέρα των γενεθλίων μου ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι για μένα, είναι τα εγκαίνια της πρώτης μου έκθεσης φωτογραφίας… πλέον έμειναν οι τελευταίες λεπτομέρειες και θέλω να ευχαριστήσω τους @photolab_athens @stratos_actidis @vicky_lemoni για την υπερπολύτιμη βοήθεια τους…"

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθάρισε την κατάσταση και «έκλεισε» στόματα - «Δε γίνεται κάτι επίτηδες»!

Ξεκαθάρισε την κατάσταση και «έκλεισε» στόματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του. «Δε γίνεται κάτι επίτηδες», είπε.

Ο παρουσιαστής θέλησε να απαντήσει σε όσους πιστεύουν πως οι συνεντεύξεις στο «The 2night show», κόβονται επίτηδες.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εδώ και έξι χρόνια ζει στιγμές ευτυχίας! Η απίστευτη τούρτα για τα γενέθλια του γιου του!

«Να πως σε όλους που βλέπουν πως από αυτή τη συνέντευξη που μιλάμε 38 λεπτά, υπάρχει περίπτωση εσείς να παρακολουθήσετε τα 25. Οπότε θα χρειαστεί κάποια πράγματα να κοπούν. Φυσιολογικά θα έπρεπε να είχα μόνο έναν καλεσμένο έτσι όπως μιλάω εγώ με τους καλεσμένους σε μια εκπομπή. Το λέω αυτό προς πολλούς αποδέκτες. Σε μια συνέντευξη πολλά πράγματα κόβονται που ίσως κάποια στιγμή μπορεί να μου πουν γιατί κόψαμε αυτό και βάλαμε το άλλο. Αλλά πραγματικά ποτέ δε γίνεται κάτι επίτηδες» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.