Εύη Ιωαννίδου: Απαντά στα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον Αγγελόπουλο! "Δεν μου αρέσει να..."

Ξεκαθαρίζει την θέση της!

Εύη Ιωαννίδου: Απαντά στα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον Αγγελόπουλο!

"Δεν μου αρέσει να..." Η Εύη Ιωαννίδου απαντά στα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον Αγγελόπουλο! Τι δήλωσε η ίδια;

Καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά και στο "Πρωινό' ξεκαθάρισε την θέση της, χωρίς να αφήσει κενό για περαιτέρω ερωτήματα!

Εύη Ιωαννίδου: Η "καυτή" εμφάνιση που έκανε όλους να κοιτάνε τα δίμετρα πόδια της!

Η πρώην παίκτρια του GNTM, δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! «Όχι δεν ισχύει ότι είχα σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Είχαμε μόνο μία επαγγελματική σχέση. Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή και δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με την προσωπική ζωή των άλλων… αν είχα κάτι στην προσωπική μου ζωή θα το έλεγα βέβαια το ξεκαθαρίζω δεν είχαμε τίποτα με τον Γιώργο…».

Ενώ για το ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε, δήλωσε «Με κάλεσαν φέτος τρεις φορές για να κάνω guest στο GNTM. Mε πήραν τηλέφωνο, αλλά δε μπορούσα. Ήμουν στο εξωτερικό. Δε θα πήγαινα, ήταν ένα κομμάτι στη ζωή μου που τελείωσε. Πάω παρακάτω. Το παρελθόν, το αφήνω στο παρελθόν. Προχωράω. Τι να πάω; Να φωτογραφηθώ με τα κορίτσια; Θα με βοηθήσει κάπου;»

Εύη Ιωαννίδου: Εγκαταλείπει την Ελλάδα η πρώην παίκτρια του GNTM!

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι.

Ήταν στην τριάδα φωτιά, που γρήγορα, ωστόσο έσπασε και οι τρεις τότε φίλες, πλέον δεν μιλάνε. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι του STAR, η Εύη Ιωαννίδου έχει ανοίξει τα φτερά της και κυνηγάει το όνειρο της να γίνει μοντέλο.

Η πρώην παίκτρια του GNTM πρόκειται να συνεργαστεί με έναν από τους διασημότερους ιταλικούς οίκους μόδας και όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία, ενώ αποκάλυψε πως ήδη έχει ξεκινήσει να μαθαίνει ιταλικά. Για το νέο της ξεκίνημα έγραψε: «Νιώθω ευτυχισμένη. Προσπαθώ για να επιτευχθούν οι στόχοι μου».

Εύη Ιωαννίδου Instagram

Εύη Ιωαννίδου: Η νέα ζωή της παίκτριας του GNTM! Το Μιλάνο και ο Οίκος Armani!

Μια νέα ζωή ξεκινάει στο Μιλάνο η πρώην παίκτρια του GNTM,Εύη Ιωαννίδου.

Μάλιστα, πέρασε και από casting στον Οίκο Armani.

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, ενώ την μάθαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Ήταν ένας δυνατός χαρακτήρας με κύριο στόχο να πάρει το χρηματικό έπαθλο, αλλά και το συμβόλαιο και να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της μόδας.

Μπορεί αυτό να μην το κατάφερε, ωστόσο δεν ξέχασε το όνειρό της. πριν από λίγο καιρό ταξίδεψε στο Μιλάνο όπου πέρασε από πολλά casting, ένα από αυτά ο οίκος Armani οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν με την Εύη Ιωαννίδου.

Εύη Ιωαννίδου εγκαταλείπει την Ελλάδα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, είναι πολύ ικανοποιηµένη από τα αποτελέσµατα του ταξιδιού της και ετοιµάζεται να ταξιδέψει ξανά στον ίδιο προορισµό.

«Στα άµεσα σχέδιά µου είναι να εγκατασταθώ µόνιµα στο Μιλάνο και να εργαστώ ως µοντέλο. Θέλω να πάω εκεί γιατί έχει καλή αγορά και θα είναι πολύ καλό για το βιογραφικό µου. Αλλωστε, είναι και η πόλη της µόδας».