GNTM: Αυτές οι παίκτριες θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι την ερχόμενη εβδομάδα!

Spoiler alert!

GNTM: Αυτές οι παίκτριες θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι την ερχόμενη εβδομάδα!

Αυτές είναι οι παίκτριες που θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι στις υπόλοιπες κοπέλες μέσα στο σπίτι του GNTM την ερχόμενη εβδομάδα μετά την αποχώρηση τους.

Τα κορίτσια μέσα στο σπίτι είναι και πάλι 11 και από εδώ και πέρα δεύτερη ευκαιρία δεν θα δοθεί σε καμία, αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό.

Μάλιστα, τις δυο τελευταίες εβδομάδες, τα επεισόδια από δυο θα γίνουν τρία με αποτέλεσμα ο τελικός να γίνει πριν τα Χριστούγεννα.

GNTM Highlights: Τα "καρφιά", τα ψέματα και η νικήτρια - έκπληξη της χθεσινής δοκιμασίας!

Ποιες κοπέλες ωστόσο αποχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας όπως λένε οι φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το σπίτι είναι η Ασημίνα Χαρίτου, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να της δώσουν άλλη ευκαιρία, μιας και τον τελευταίο καιρό ήταν συνέχεια στις τελευταίες.

GNTM Ασημίνα

Στο επεισόδιο της Τρίτης κορίτσι που δεν καταφέρνει να βγάλει εις πέρας την φωτογράφιση είναι η Ελευθερία Καρναβά, η οποία φεύγει για δεύτερη φορά εκτός παιχνιδιού.

GNTM Ελευθερία

GNTM: Δεν φαντάζεστε ποιες παίκτριες φαβορί "τσακώσαμε" έξω από το σπίτι!

Δεν φαντάζεστε ποιες παίκτριες φαβορί "τσακώσαμε" έξω από το σπίτι του GNTM! Οι δυο τους πιο χαρούμενες από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας!

Νέα "βόμβα" από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μιας και οι δυο τους, στα επεισόδια που βλέπουμε είναι ακόμη εντός σπιτιού!

GNTM: Αποκαλύψεις βόμβα! Ποια κοπέλα δεν δέχτηκε πρόσκληση επιστροφής από την παραγωγή;

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο και την κολλητή της Ασημίνα Χαρίτου! Όπως ακούγεται, η Ασημίνα θα φύγει άμεσα από το παιχνίδι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όσο για την Κάτια είναι γνωστό πως αυτές τις μέρες γυρίζεται ο τελικός, άρα μεγάλο ενδεχόμενο είναι απλά να βρίσκεται σε διάλειμμα.

GNTM φαβορί έξω

Οι δυο τους περνάνε τέλεια αυτή τη στιγμή, έπειτα από τόσο καιρό που είχαν να ειδωθούν, και φαίνεται.

GNTM: Αποκαλύψεις βόμβα! Ποια κοπέλα δεν δέχτηκε πρόσκληση επιστροφής από την παραγωγή;

Νέες αποκαλύψεις βόμβα βγήκαν στη φόρα για το GNTM! Δεν θα πιστέψετε ποια κοπέλα δεν δέχτηκε πρόσκληση επιστροφής από την παραγωγή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μαρία Αντωνά στο "Happy Day", υπήρξαν κοπέλες που απέρριψαν την πρόσκληση, αλλά και που δεν πήραν ποτέ!

GNTM Highlights: Τα "καρφιά", τα ψέματα και η νικήτρια - έκπληξη της χθεσινής δοκιμασίας!

Η Λυδία Κατσανικάκη, όπως και η Νίνα Τζιβανίδου και η Σίλια Ευαγγέλου, δέχτηκαν πρόσκληση για επιστροφή στο σπίτι, αλλά και οι δυο αρνήθηκαν για προσωπικούς λόγους!

Όσο για την Σουζάνα Κουόλ, η οποία είχε μπει ήδη στο σπίτι, αλλά και την Αργυρώ Μαγγλάρη, οι δυο τους φαίνεται πως δεν ήταν τόσο πρόθυμες να γυρίσουν πίσω και αρνήθηκαν ευγενικά την πρόσκληση της παραγωγής.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο, ήταν η "απόρριψη" της Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, η οποία δεν έλαβε καν πρόσκληση. Όπως είπαν ωστόσο, η παραγωγή αποφάσισε να μην της στείλει μιας και η αποχώρησή της ήταν οικειοθελής.