Γιώργος Μαργαρίτης: Σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή! Δεν έχει αλλάξει ούτε λίγο!

Πού τον "τσάκωσε" ο φακός;

Γιώργος Μαργαρίτης: Σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή! Δεν έχει αλλάξει ούτε λίγο!

Μία σπάνια εμφάνιση έκανε ο Γιώργος Μαργαρίτης! Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν έχει αλλάξει ούτε λίγο!

Μία λαμπερή εκδήλωση έγινε προς τιμήν του Γιώργου Μαργαρίτη για την παρουσίαση του βιβλίου του «Ο λαϊκός τραγουδιστής».

Γιώργος Μαργαρίτης: Δεν θα πιστεύετε με ποια τραγουδίστρια θα συνεργαστεί επί σκηνής!

Ο γνωστός τραγουδιστής μοιάζει να μην έχει αλλάξει ούτε λίγο! Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στην παρουσίασε του βιβλίου του και τον "συνέλαβε" παρέα με φίλους και συνεργάτες.

μαργαρίτης βιβλίο
Γιώργος Μαργαρίτης
Εμφάνιση Γιώργου Μαργαρίτη

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μιλάει για πρώτη φορά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του!

Για πρώτη φορά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του, αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής μιλάει ανοικτά.

Ο αγαπημένος μουσικός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν από τρία χρόνια κατά τη διάρκεια του καυγά του με έναν 40χρονο άνδρα. Όπως ισχυρίστηκε στην καταγγελία του ο τραγουδιστής, ο δράστης έδωσε το σκύλο που κράταγε στην κοπέλα του και του επιτέθηκε.

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική! Τι είναι αυτό που "έφτιαξε";

Ο λόγος για τον Κώστα Καρουσάκη, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Espresso" στέκεται και πάλι στα πόδια του μετά από τρία χρόνια και πολλές θεραπείες.

Ο 75χρονος συνθέτης είχε υποβληθεί σε πολύωρη επέμβαση, κατάφερε ωστόσο να αναρρώσει και σήμερα δεν βρίσκεται πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι. «Ευτυχώς δεν με τραυμάτισε στον λαιμό κι έχω ακόμα τις χορδές μου, τη φωνή μου» ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Κώστας Καρουσάκης θέλησε να εκφράσει και ένα παράπονο προς τον Σπύρο Παπαδόπουλο:

«Είναι δυνατόν εκπομπές σαν του Σπύρου Παπαδόπουλου, που τιμάει το ελληνικό τραγούδι και τους δημιουργούς του, να μη με έχει καλέσει ποτέ; Εχω μια δισκογραφία θεόρατη, σουξέ, τραγούδια που παίζουν κάθε μέρα στα ραδιόφωνα, με αφιερώματα στο έργο μου, κι όμως η εκπομπή “Στην υγειά μας” δεν ήρθε ποτέ σε επαφή μαζί μου.

Δεν θα με δείτε συχνά στις τηλεοράσεις ούτε δίνω συνεντεύξεις, αλλά δεν θα έλεγα όχι σε ένα κάλεσμα παρεΐστικο, με φίλους και συναδέλφους να αναβιώσουμε βραδιές παλαιότερων δεκαετιών με θρυλικά τραγούδια που άφησαν εποχή».

τραγουδιστής ξυλοδαρμός